Radio Bambi

Ko sam ja u stvari?! (Video)

Svaku pesmu koju će snimiti ona bira sa ljubavlju i velikom pažnjom i to su razlozi zašto singlove ne izbacuje toliko često. Anastasija Ražnatović je posle nekoliko bržih pesama publici predstavila fenomenalnu baladu pod nazivom ‘Promašena’.

Od proverene ekipe autora ne odustaje. Gotovo svaku njenu pesmu radili su Darko Dimitrov, Marina Tucaković, Laća Radulović, a sada se na listi tekstopisaca našla i Aleksandra Milutinović, poznata po saradnjama sa brojnim pop izvođačima.

Pesma govori o ljubavnom brodolomu mlade devojke koja svog muškaraca neizmerno voli, ali ga ipak gubi. Veoma je interesantan početak spota nove pesme Cecine naslednice.

-“Vratimo se na početak – Adam i Eva. Dvoje mladih, svet pod nogama… Ali, Evi to beše malo – želela je nešto više”, – pre samih stihova izgovara Anastasija.

Njena nova pesma obrađuje svevremeni i savremeni problem žene koja voli, a na samom kraju i početku, oslanja se na priču o Adamu, Evi i praroditeljskom grehu.

-“Prva žena je po nagovoru zmije (đavola) ubrala zabranjeni plod i okusila ga sa svojim partnerom, a taj postupak je predstavljao prekid prvobitne zajednice između čoveka i Boga”, – govori biblijsko predanje.

Evin postupak motivisala je radoznalost, a taj postupak Ražnatovićeva koristi u svojoj pesmi, te na kraju spota konstatuje: – Možda je bila samo mlada. Možda se nije dovoljno pitala: “Ko sam ja u stvari?”

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!