Radio Bambi

Koju pesmu Anabela nije htela pevati u emisiji?! (Video)

Katarina Ostojić Kaya, Mia Borisavljević, Dara Bubamara i Anabela Bukva (ex Atijas, ex Đogani), gostovale su sinoć kod Ognjena Amidžića u emisiji ‘Ami G Show’. Odmah na početku emisije bilo je reči o nedavnom Kayinom i Anabelinom razvodu, a one su konačno stavile tačku na sve spekulacije i otkrile pravu istinu.

O tome detaljnije u prvom video snimku ispod teksta.

Jedna od igrica u emisiji ‘Ami G Show’ je i ‘Mucava pesma’. Na osnovu jedne reči koju dobiju, gosti treba da otpevaju određenu pesmu. Dok su se Kaya, Mia i Dara odlično snašle, Anabela je odbila da otpeva pesmu koja je bila njen zadatak. Radi se o numeri ‘Na Uskrs sam se rodila’. Očigledno je da nije htela otpevati ovu pesmu, jer retko ko ne zna reči ove pesme. Ipak, Bukva se pravdala kako navodno nema pojma o kojoj se pesmi radi. Gošće su morale pokazati i svoje umeće u ‘Kvizu nepotrebnog znanja’, a o svemu ovome detaljnije u drugom video snimku ispod teksta.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!