Radio Bambi

Komemoracija Divni Karleuši! (Video)

Novinarka i nekada jedna od najpopularnijih radijskih voditeljki, Divna Karleuša (61), preminula je u nedelju oko 12:30h u svom stanu, nakon duge borbe sa kancerom pluća. Divni je naglo pozlilo zbog čega je pozvana Hitna pomoć, koja je samo mogla da konstatuje smrt.

Komemoracija, koja je trajala oko 30 minuta, održana je danas u zgradi Radio Beograda, u Kamenoj sali, u 11 časova.

Na komemoraciji su se pojavile brojne Divnine kolege i prijatelji, kao i brojni pevači. Među prvima je stigla Vesna Zmijanac, zatim Snežana Đurišić, Lepa Lukić, Boki 13, Karamela, Ena Popov i mnogi drugi.

Jelena Karleuša je sve vreme nemo sedela i gledala u pod, a od nje se nisu odvajali suprug Duško Tošić i tetka Danijela, Divnina sestra.

Aleksandar Smolović, bivši voditelj Radio Beograda, održao je govor u kom se prisetio zajedničkih dana, ali i njenog jedinstvenog karaktera i rasplakao Divninu porodicu. Voditeljka Jelena Petković je kroz suze jedva uspela održi govor. Detaljnije u dva video snimka ispod teksta.

Sahrana je danas na Novom bežanijskom groblju u 14:30h.

-“Jelena se zahvalila novinarima na interesovanju i svima koji su došli na komemoraciju. Zamolila je sve da ispoštuju ovaj trenutak jer je previše utučena” – rekao je novinarima njen menadžer i PR, Zoran Birtašević.

Porodica je odlučila da Divna Karleuša bude sahranjena uz pesmu “Bila je tako lijepa”.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!