Radio Bambi

Konačno duet Maye Berović i Lukasa! (Video)

Dugo očekivani duet konačno je premijerno predstavljen. Publika širom regije oduševljena je novom pesmom Ace Lukasa i Maye Berović. Dve velike muzičke zvezde ukrstile su snage u numeri ‘Problem’, koja će prema prognozama doživeti veliki uspeh.

Duetsku pesmu ekranizovali su zanimljivim spotom, a Maya je još ranije imala želju da snimi duet sa Lukasom, ali ju je on prvobitno odbio. Ovog puta, on je pozvao nju da snime duet, a ona je pristala.

-“Nisam zlopamtilo, nikom ništa ne uzimam za zlo. Jedno veče Aca je pozvao i sav usplahiran i srećan rekao: ‘Imam sjajnu pesmu za nas, moraš da je čuješ’. Na prvo slušanje me je osvojila, rekla sam mu: ‘Pesma je sjajna, možda bi nešto malo korigovala, ali to ćemo zajedno’. Ubrzo smo snimili pesmu, a onda i spot. Lukas je čovek kom ne možete da odolite, ozbiljan šarmer”, – rekla je Maya.

-“Čovek sam koji priznaje greške. Tog momenta nisam bio u mogućnosti da uradimo zajedničku pesmu. Ali sada mogu da kažem da je sve prošlo odlično i da će ovo biti jedan veliki hit. Ne volim mnogo da pričam, puštam da publika sama donese sud”, – rekao je Lukas.

Pogledajte video prilog.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!