Radio Bambi

Maksimalno unovčio popularnost!

Mnogima omiljeni turski glumac Burak Ozdživit (Burak Özçivit /32/) rešio je da maksimalno iskoristi i unovči svoju veliku popularnost. Posle neviđeno uspešne uloge u seriji ‘Kara sevda’ njegova popularnost je veoma skočila i van Turske. U Dubaiju u jednom od vodećih trgovačkih centara, grupe devojaka i žena ovog glumca organizovano dočekuju svaki put kada dolazi tamo, kako bi se fotografisale sa njim, dobile autogram ili se prijavile za grupnu večeru.

Osim u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, susreti “Meet and greet” organizuju se i u Južnoj Americi gde je glumac takođe veoma popularan, a dame plaćaju velike svote novca kako bi provele malo vremena sa ovim zavodnikom. Za kratki razgovor, fotografisanje, personalizovani autogram i grupnu večeru sa turskom zvezdom treba izdvojiti 1.500 evra.

Za ovim turskim lepotanom žene iz naše regije uzdišu još od serije ‘Sulejman Veličanstveni’ kada je igrao čuvenog Bali-bega. Trenutno je mnogim damama baš on razlog zašto ne propuštaju pogledati sve epizode serije ‘Kara sevda’ (Crna ljubav, Beskrajna ljubav), gde igra ulogu Kemala, pravednika velikog srca koji je je ludo zaljubljen u Nihan, koju igra prelepa Neslihan Atagül.

Sigurno bi dobro zaradio, da ovako nešto organizuje i u gradovima regije.

Burak je inače u emotivnoj vezi sa glumicom Fahrije Evdžen (Fahriye Evcen /31/), koja je rođena u Nemačkoj, gde je odrasla i školovala se, dok je karijeru glumice od 2005. godine gradila u Turskoj. Snimila je i nekoliko tv reklama, te bila zaštitno lice više brendova, od kojih i francuskog brenda ‘Loreal’ za Tursku.

Njih dvoje su se verili u martu ove godine.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!