Radio Bambi

Marija Šerifović održala koncert u Sarajevu! (Video)

Regionalna pop zvezda Marija Šerifović sinoć je održala koncert na stadionu ‘Koševo’ u Sarajevu. Nastup je otvorila pesmom ‘Pametna i luda’. Atmosfera je uprkos lošim vremenskim uslovima i kratkom nestanku eletrične energije na početku koncerta, bila odlična, a publika je pratila Maru u pevanju tokom celog nastupa. Gosti na koncertu su bili Jelena Karleuša i pobednik poslednje sezona ‘Zvezda Granda’ Anid Ćušić.

Marija je otpevala i po neku sevdalinku, što je posebno oduševilo tamošnju publiku, a koncert je zatvorila pesmom ‘Ne dam bolu da me slomi’, koju inače izvodi njena majka Verica Šerifović.

O broju ljudi na koncertu mediji se nikako ne slažu. Dok portali u Srbiji pišu da je na koncertu bilo 50.000 ljudi, federalni mediji tvrde da je Maru na Koševu gledalo 20.000 ljudi. Ono što je sigurno je da koliko god da ih je bilo, kući su otišli i više nego zadovoljni, jer jedna je Marija Šerifović.

Delić atmosfere pogledajte u dva vieo priloga!

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!