Radio Bambi

Marina Tucaković se bori sa teškom bolešću!

Jedna od najcenjenijih dama među tekstopiscima, Marina Tucaković, bije bitku za život. Autorka najvećih domaćih hitova od 5. februara leži u ‘Institutu za onkologiju i radiologiju’ Srbije, gde je i operisana. -“Marina je obolela od malignog tumora dojke, operisana je na ‘Institutu za onkologiju i radiologiju’ Srbije”, – saznaje ‘Telegraf’.

Uz nju su sve vreme suprug Aleksandar Radulović Futa i sin Milan, ali i dugogodišnja prijateljica i saradnica Svetlana Ceca Ražnatović. Upravo je Ceca bila ta koja je ubedila Marinu da ode na pregled jer je Tucakovićevoj pozlilo u nedelju, ali je mislila da je to problem sa dijabetesom, koji ima već godinama. Nekoliko dana pre toga se osećala malaksalo, pa je sve to pripisivala virusu. Ipak, kada joj je pozlilo i kad se onesvestila, Ceca je insistirala da odu lekaru i uputili su se na onkologiju, gde je hospitalizovana.

-“Molim vas, Marini su sada, pre svega, potrebni mir i podrška svih nas koji je volimo da bi ovu bitku dobila. Na nama je da budemo uz nju”, – bilo je sve što je rekla Ceca.

Tucakovićeva trenutno laži na ‘Institutu za onkologiju i radiologiju’ Srbije, gde se lavovski bori s opakom bolešću. O Marininom zdravlju trenutno brine najbolji tim lekara i svi se nadaju dobrom ishodu. Marina Tucaković je osmehom oduvek krila bol. Najveća tragedija koju nikada neće uspeti da prežali je smrt voljenog sina Miloša, koji je preminuo 2008. godine.

U jednom intervjuu priznala je da je pomišljala da sebi prekrati život posle gubitka.

Mnogi njeni prijatelji kažu da ju je taj gubitak potpuno izbacio iz životnog koloseka i da se posvetila poslu kako bi lakše podnela bol. Misle da je zbog svega toga zapostavila sebe i svoje zdravlje.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!