Radio Bambi

Milijana predložila mužu ‘trojku’ sa Žapcem! (Video)

Nevolje u raju. Božići imaju ozbiljnih problema u svom braku. Milijana i Milojko, bračni par koji je zbog razlike u godinama šokirao Srbiju i regiju, već neko vreme je u rijaltiju ‘Parovi’. Njihov brak je u velikoj krizi nakon što su Milijana i Nemanja Stamatović Žabac, postali veoma prisni.

Zajedno su završili u krevetu i to nakon što je Milojko odbio predlog svoje supruge za ‘trojku’. Milijana se nije proteklih dana ustručavala da se ljubi u usta sa Žapcem, iako je muž gleda, a sinoć je otišla i korak dalje i legla sa njim u krevet.

Komešanje ispod jorgana i njihova zadovoljna lica ukazuju na to da su se prepustili strastima, a za to vreme, Milojko je pobegao iz spavaće sobe i legao na kauč u dnevnom boravku.

Milojko se jutros žalio svojim cimerima. On smatra da ga je mlada supruga prevarila, obrukala, a priznao je i da ga najviše muči što je njegovo selo sve videlo.

Pogledajte četiri video snimka.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!