Radio Bambi

M**š džu*elo avlijušo! (Video)

Novi okršaj u ‘Zadruzi 3’, sukob Miloša Bojanića i Dalile Dragojević. Tokom rasprave došlo je do pominjanja porodice, vređanja, polivanja. Reagovalo je obezbeđenje, a i Veliki šef koji je izrekao kaznu za poznatog pevača. Dalila Mujić, sada Dragojević, poznata je kao neko ko u rijalitiju želi isprovocirati svoje neistomišljenike na način da joj pomenu oca i strica, koji su pripadnici vehabijskog pokreta (time se ponose i javno podržavaju taj vid radikalizma), a zatim se žali produkciji da je vređaju na nacionalnoj osonovi.

To joj ponovo polazi za rukom i u ‘Zadruzi 3’.

Dalila je tokom svađe pljunula Miloša, a njen dragi Dejan ga je polivao vodom dok mu ona nije rekla da je dovoljno. Dalji obračun je sprečilo obezbeđenje, a Veliki šef je kaznio Bojanića jer je pomenuo ‘njene vehabije’.

Nameće se pitanje da li je uvreda na nacionlnoj osnovi ako za nekoga ko se ponosi što je pripadnik vehabijskog pokreta, kažeš da je vehabija?!

Očigledno za produkciju ‘Zadruge’ jeste. O svemu detaljnije u četiri video snimka ispod teksta.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!