Radio Bambi

Muško više ne mogu! (Video)

Emina Jahović (37) je nedavno priznala da je sa novim izabranikom svog srca, turskim biznismenom i multimilionerom Sadetinom Saranom (55), imala određene nesuglasice, kao i da su odlučili da se jedno vreme udalje. Sada je, kako tvrdi, sve onako kako samo poželeti može.

-“Postojale su neke nesuglasice među nama, pa je došlo i do raskida. Udaljili smo se na jedan period, nekih pet meseci. Bili smo celo vreme u kontaktu, a nakon toga su nas zvezde ponovo spojile. Shvatili smo da se zaista volimo”, – izjavila je ‘srpska Penelope Kruz’.

Jahovićeva je objasnila i u kakvim je odnosima sa bivšim suprugom Mustafom Sandalom (49), sa kojim ima dva sina, Jamana i Javuza, kao i kako dele brigu o deci.

-“Ne mogu da se složim sa izrazom ‘samohrana majka’, jer mi je bivši suprug velika podrška u odgajanju sinova. Imala sam sreću da izaberem dobrog oca svojoj deci, pa sada u Mustafi imam pravog iskrenog prijatelja” – otkrila je Emina.

Danas je popularna pevačica objavila i novu pesmu, koju je snimila sa ‘panonskom barbikom’ Natašom Bekvalac (39).

Pesma ima interesantan naziv – ‘Muško više ne mogu’.

Sve Natine ljubavi

1998. godine Nataša Bekvalac se na letovanju zaljubila u crnogorskog biznismena Lolu Lakovića. Otišla je od kuće i počela je da živi sa njim u Podgorici. Otac Dragoljub ju je ubedio da se vrati u rodni grad, a pevačica je kasnije shvatila da je ovo uradila, ne iz ljubavi, već iz bunta prema strogim roditeljima.

2000. godine je upoznala jednog od najbogatijih ljudi u Srbiji, Miodraga Kostića, koji je od nje stariji dvadeset godina. Njihova romansa je trajala nekoliko godina i privlačili su veliku pažnju javnosti. Pevačica je demantovala da joj je ‘kralj šećera’ kupio automobil i stan u Novom Sadu. Nakon raskida koji je teško podnela, mediji su pisali da joj je utehu pružio glumac Sergej Trifunović, a zatim i kantautor Vlado Georgiev koji joj je posvetio pesmu ‘Lažljiva’.

2004. godine, rukometaš Vlada Mandić, tadašnji dečko njene sestre Kristine, upoznao je sa četiri godine starijim vaterpolistom Danilom Dačom Ikodinovićem. On se 2002. godine razveo od prve supruge Anje sa kojom ima ćerku Andreu. Pevačica je izjavila da je želela samo seks za jedno veče, ali da je ubrzo shvatila da je on onaj pravi. 27. jula 2006. godine par se venčao, a 17. marta 2007. godine su dobili ćerku Hanu. Od Ikodinovića se razvela početkom 2011. godine. Kao razlog se navodila Dačina prevara sa jednom medicinskom sestrom.

U aprilu iste godine je počela da se zabavlja sa rukometašem Ljubomirom Ljubom Jovanovićem, koji je zbog nje ostavio devojku, voditeljku Kristinu Radenković. Kratko su bili zajedno i vrlo brzo su raskinuli.

U leto 2011. godine Nataša je upoznala albanskog biznismena Ćazima Osmanija. Paparaci su ih ‘ulovili’ na njegovoj jahti, ali pevačica je demantovala ovu vezu. Krajem te godine su je povezivali i sa pevačem Sašom Kovačevićem, ali oboje su potvrdili da su samo prijatelji.

2012. godine Nataša je započela vezu sa sedam godina mlađim manekenom VladimiromVuksanovićem. Često su raskidali i mirili se, a na kraju burne romanse pevačica mu je vratila verenički prsten.

2015. godine Nataša i Ljuba Jovanović su se pomirili i tajno venčali. To nisu znale njihove porodice i prijatelji, već samo kumovi. Pevačica je izjavila da bi još jednom volela da se ostvari kao majka i da ćerki Hani rodi brata ili sestru. Nakon dve godine razvela se od Ljubomira Jovanovića.

2017. godine udaje se za programera i IT preduzetnika Luku Lazukića, a u februaru 2018. godine je rodila ćerku Katju. Nakon što ju je Luka pretukao, Nataša je u maju 2018. godine pokrenula razvod braka.

Nova duetska pesma govori o bračnim brodolomima. S obzirom na to da su obe pevačice preživele teške dane zbog razvoda, rešile su da naprave hit inspirisan tim dešavanjima. Tekst pesme napisala je Emina, dok muziku i aranžman potpisuje Darko Dimitrov. Ekranizacija pesme povrena je ekipi ‘IDJVideos’.

Spot možete pogledati u video prilogu ispod teksta.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!