Radio Bambi

Na poznatog pevača nasrnuli u Švajcarskoj! (Video)

Popularni pevač Mile Kitić doživeo je veliku neprijatnost na nedavnom nastupu u Bazelu, kada je na njega nasrnuo gost kluba u kome je Mile pevao. Javnosti nepoznati muškarac prišao je pevaču, povukao ga, srušio sa bine i pao preko njega, nakon čega su reagovali pripadnici obezbeđenja.

Video snimak na kome se vidi kako gost obara Mileta sa bine preplavio je društvene mreže, a pevač je demantovao da je dobio batine i ozbiljne povrede, kako su preneli pojedini portali.

-“Pevam već 48 godina, nikad u životu neprijatnost ni najmanju nisam imao, sve do sada. Znate, ja sam iskusan, čim vidim da je neko ovakav ili onakav, da pokušava nešto, ja ne prilazim. Nema gde nisam pevao, i za vreme rata, a ovako nešto nikad nisam doživeo”, – kaže Mile.

-“Pevao sam u petak uveče u Švajcarskoj, tačnije u Bazelu, došao jedan gost i kaže: ‘Je l’ može ta i ta pesma?’, ja mu kažem: ‘Sačekaj buraz, ne mogu da prekidam sad što pevam’. Ja njemu lepo kažem – ‘samo da završim ovo, ne mogu usred pesme da prekidam i da pevam drugu pesmu’. I on mene za rukav i povuče me dole, bilo je tu par stepenica, ja se sapleo i pao. Odmah je skočilo obezbeđenje i sklonilo ga sa mene, istog trenutka su ga izveli. Nije bilo udaraca, ali izašla je ta ružna slika, na snimku to zaista izgleda ozbiljnije. Povukao me je sa bine iz revolta, video sam ja, s namerom da mi naudi. Ali verujte mi, da sam ja primetio nešto, da psuje, da ima neke namere, da je agresivan, da me gleda, ja bih odmah rekao obezbeđenju, ali ništa nisam primetio, samo sam mu najnormalnije rekao da ne mogu istog trenutka da mu otpevam pesmu koju je tražio”, – objašnjava Kitić.

-“Bila je tu i njegova žena, počela je da kuka plače, ma haos! Evo, meni telefoni non-stop zvone, svi su se potresli, pogotovo i moja Marta koja je videla snimak, a nije znala šta se kasnije desilo, da je sve dobro”, – završava Mile i dodaje da nikakve povrede nije zadobio, te da nije bilo potrebe da potraži lekarsku pomoć, već je uredno nastavio svoj nastup.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!