Radio Bambi

Nakon premijere, Kija dobila skandaloznu poruku! (Foto/Video)

Pobednica prve sezone rijalitija ‘Zadruga’, novopečena pevačica i spisateljica, Kristina Kija Kockar, nastavila je sa snimanjem novih pesama. Pre nego je otkriveno sa kojom pevačicom je snimila novu pesmu, Kija je samouvereno najavljivala da će to biti veliki hit.

Duetsku pesmu ‘Ko bi rekao’ Kija je snimila sa poznatom folkerkom Stojom. Mišljena na društvenim mrežama su podeljena. Dok jedni smatraju da je ovo totalni promašaj, drugi su oduševljeni, kako Kija i Stoja zvuče u duetu.

Negativni komentari Stoju ne dotiču. Ona smatra da je uradila pravu stvar.

-“Baš me briga šta će kolege da misle. Kada sam snimila ‘Belu ciganku’ svi su mi se smejali, a postala je megahit. Ne sumnjam ni da smo sada pogodile ukus publike”, – kaže Stoja.

Kija Kockar nije mogla da veruje šta joj je jedna devojka poručila nakon objave nove pesme. -“Pevaj još malo, kad dobiješ drugi rak nećeš moći”, – glasi poruka koju je Kija dobila, pa ju je podelila sa svima, uz odgovor na istu.

Kockareva je dotičnoj devojci poslala ‘srednjak’, čime je jasno pokazala šta misli o njenom komentaru.

U nastavku pogledajte spot za novi potencijalni hit duet.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!