Radio Bambi

Ne bežim više od kuće!

Jedan od glavnih glumaca u popularnoj seriji “Lud, zbunjen, normalan”, Senad Bašić (54), otkrio je razloge zbog kojih je jako malo vremena provodio u svom domu. Više puta je, priznaje, uhvatio sebe kako ‘beži’ od kuće. Bilo mu je dosadno kada je u domu. Senad Bašić je diplomirao na Akademiji scenskih umetnosti u Sarajevu 1987. godine.

Pored aktivnog rada u pozorištu, na filmu i televiziji, on radi i kao profesor na Akademiji scenskih umetnosti u Sarajevu na predmetu Gluma.

U braku sa suprugom Jasnom dobio je dvoje dece, ćerku Hanu i sina Skendera.

-“Nekako sam se ceo život borio da dođem do stana i maštao o tome. Onda, kad sam kupio kuću, uhvatio sam sebe kako stalno bežim od kuće i kako mi je tu dosadno. Na primer, supruga i ja izađemo u lokal, koji je pedesetak metara od nas, da popijemo kafu, samo da nismo u kući. Tako sam jednog dana uhvatio sam sebe kako veoma malo vremena provodim u vlastitom domu i onda sam rekao: ‘Bože mili, koje pare dadoh za ovaj dom, šta nas, onda, tera da izlazimo iz njega?’ Nakon toga sam otkrio da je kuća, zapravo, najlepše mesto za stanovanje i odlučio sam da u njoj provodim što više vremena”, – rekao je Bašić.

Dodao je da se to više ne dešava, s obzirom da su on i supruga našli rešenje.

-“Ne bežim više od kuće. U dogovoru sa suprugom, kupio sa espreso aparat zbog kog smo najviše izlazili. Više ne idemo na kafu nego sami sebi pravimo tako da vlastitu kuću ne doživljavam kao kasarnu u kojoj samo prespavam. Sada je to za mene najprijatnije mesto, tu sam najopušteniji i, što je najvažnije, vreme provodim sa svojim najbližima”, – kaže Bašić.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!