Radio Bambi

Neka potraje što duže! (Video)

Dens zvezda devedesetih Gagi Đogani, njegova bivša supruga Anabela Atijas i njihova ćerka Luna, gostovali su u emisiji kod Ognjena Amidžića. Nedavni zajednički nastup Anabele i njenog bivšeg izabranika digao je veliku prašinu i odmah se počelo sa nagađanjima da su ponovo zajedno. Ipak, oni su otkrili da će samo povremeno zajedno nastupati, kao i da je moguće da snime nešto kao Funky G.

-“Nastup je prošao bolje nego što smo očekivali. Obradovala me činjenica da su tu bili ljudi po kojima si mogao da vidiš da su voleli tu muziku. Što se tiče našeg odnosa, ne mogu da obećam da neće niti problema. Šalim se. Preležali smo sve te boginje. Sva sreća pa smo mi jedini koji se svađamo i imamo nesuglasice. Sve je to tako odjeknulo pošto je bilo u javnosti”, – rekla je Anabela.

-“Anabela i ja smo u suštini bili u super odnosima, nikada nismo imali nesuglasice. Na početku je bilo nešto malo, ali brzo smo prošli. Što se tiče nastupa, bio sam zbunjen, nisam očekivao takav poziv. Ona me pozvala i rekla da jedan gazda diskoteke hoće da nastupimo zajedno, u sastavu ‘Funky G’. Rado smo pristali i eto”, – rekao je Gagi, koji se tokom cele emisije malo ‘čudno ponašao’.

Naime, pre nego što bi bilo šta rekao, on je gledao u svoju bivšu suprugu, čak je nekoliko puta i pitao hoće li reći to što je naumio. Način na koji je gledao u Anabelu, mnogi su komentarisali ovako: – “Pa on je još ludo zaljubljen u nju, vidi se kako je gleda, on je kao tinejdžer pored nje”.

S druge strane Anabela je više puta istakla da je tu zbog posla, da je zaboravila mnoge stvari koje su ih vezivale, te da je više nego srećna sa novim suprugom.

U Ognjenovoj igrici je trebalo da pokažu koliko se poznaju. Poslovno, pokazali su odgovori, slažu se 100%. Privatno, Gagi je imao jedne, a Anabela druge odgovore.

-“Ma zaboravila sam sve to, sedam godina je prošlo, jednostavno ja sam krenula dalje, razumite me”, – rekla je Anabela.

-“Ja se sećam svega, znam da je najbolje pravila lazanje, terao sam je da to radi stalno, sećam se i prvog poljupca u mojoj sobi, svega”, – rekao je setno denser.

-“Ja sam najsrećnija! Cela ta stvar vezana za njihov zajednički nastup je prelepa. Volela bih da ovo potraje što duže. Samo da smo svi zajedno, da sve bude kako treba, da budemo kao jedna velika porodica. Neka potraje što duže, nisu bitni nastupi. Ja sam kritikovala u određenim situacijama i jedno i drugo, posebno tatu, ali ja njih volim najviše na svetu. Kakvi god da su, to su moji roditelji. Muzikom da se bavim nagovarali su me, posebno mama, ali ja sam sebe pronašla u modi. Uspešna sam modna blogerka i to je to za sada”, – rekla je Luna.

Inače, na nedavnom pomenutom nastupu, tokom izvođenja pesme “Moj grad”, Luna je izašla na binu i zagrlila mamu i tatu. Pričajući o tom događaju i o odnosu sa roditeljima, Luna je bila na ivici suza.

Pogledajte video priloge.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!