Radio Bambi

Nema skandala, ja sam dama!

Pop pevačica Goca Tržan gostovala je u petak na “Farmi 5” kao jedan od nekoliko pevača koji su zabavljali farmere na žurci. Kako su mediji propratili njenu raspravu sa bivšim suprugom Ivanom Marinkovićem koji se nalazi na Farmi, svi su očekivali da će se među njima nešto dogoditi kada je pevačica ušla na imanje, međutim sve je proteklo bez većih dešavanja.

Dodatno je zakuvalo stvari to što je Ivan na Farmi našao devojku, Saru Trajanović. On je Goci prišao, zagrlio je i poljubio, ali je ona nastavila da peva kao da se ništa nije dogodilo i jednostavno ga potpuno ignorisala.

Gostujući u emisiji “Dobro jutro, Srbijo” Goca Tržan je prokomentarisala svoj ulazak na Farmu i objasnila da je ušla samo kao prijatelj i saradnik televzije “Pink”, ali i radi lične promocije s obzirom da je Farma jedan od najgledanijih formata u regionu.

-“Uopšte mi nije bilo neprijatno jer tuđe ponašanje nije moja odgovornost”, – rekla je Goca i dodala da se sa nekim farmerima nije pozdravila jer ih nije videla, ali da kao “šef parade” ona ne bi dozvolila da se nešto neprijatno dogodi.

-“Dama sam, gospođa i profesionalac. Došla sam da profesionalno odradim svoj posao i tužno je što sam razočarala mnoge, jer su očekivali skandal”, – ispričala je Goca i objasnila svoj brzi odlazak sa imanja time što je isto veče imala zakazan nastup.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!