Radio Bambi

Nikome ja nisam otela muža (Video)

Počela je šesnaesta sezona emisije “Ami G Show”. Domaćin Ognjen Amidžić na startu nove sezone ugostio je trenutno najaktuelnije ličnosti iz sveta showbiz-a. Na početku je predstavljen novi studio i nova špica emisije, a zatim je usledilo i predstavljanje gostiju.

Najpoznatija srpska starleta Stanija Dobrojević, nakon skandala sa njenim verenikom, za koga se piše da je zapravo zbog nje okončao brak sa jednom od učesnica rijaliti programa “Zadruga-Elita”, govorila je o celoj toj zamršenoj situaciji.

Ognjen je ugostio i Lunu Đogani koja je u odmakloj trudnoći. Otkrila je da će ona i izabranik njenog srca Marko Miljković ponovo dobiti ćerku, te da su za nju odabrali ime Lana.

O svom novom i veoma kratkom braku govorio je reper Nenad Aleksić Ša. Poručio je da ne želi da se razvede i da mu je cilj da pokuša sačuvati brak. Sebe krivi za ishitrenost i burno reagovanje, rekao je da su oboje preterali tokom rasprave. Ipak smatra da njihov brak ima budućnost.

Kontroverzni treper/reper Dragomir Despić Desingerica objasnio je između ostalog i već sada čuvenu izjavu “Ti nikada nećeš biti gas”. Govorio je i o zabranama njegovih nastupa u određenim gradovima, kao što je Banjaluka.

Posle duže medijske pauze, o svom ljubavnom životu govorila je Rada Manojlović. -“Moj ljubavni život je teorija zavere protiv mene”, – rekla je popularna pevačica. Komentarisala je i svoje stavove koje iznosi na “Tviteru”.

Detaljnije u video snimku ispod teksta.

PODRŽITE NAŠ RAD DOBROVOLjNIM NOVČANIM DONACIJAMA:

PAY PAL >>> KLIK NA LINK OVDE

SMS DONACIJE >>> KLIK NA LINK OVDE

Pridružite nam se i na Viberu. Pozovite i vaše kontakte sa Vibera da nam se pridruže.
RADIO BAMBI – VIBER GRUPA

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!