Radio Bambi

Nisam bila dovoljno zrela u jeku popularnosti! (Video)

Ova dama je pokušala da se probije na muzičku scenu 2003. godine kada se prijavila za “Zvezde Granda”, ali nije uspela u toj nameri. Ipak, tri godine kasnije pojavila se na Grandovoj sceni, ali ne kao takmičar nego kao pevačica koja je izdala svoj prvi album za Grand produkciju. Indira Indy Aradinović (33) je postigla veliki uspeh sa tim albumom, sa koga su skoro sve pesme postale veoma slušane.

Učestvovala je i na prvom Grandovom festivalu 2006. godine sa pesmom “Bato bre” koja je postala ‘muzička lična karta’ njene karijere. U to vreme je snimila i duet sa Bojanom Bjelićem “Ekspresno” što je predstavilo u provokativnom izdanju. 2007. godine Indy nije imala ne samo slobodan vikend, nego slobodan dan koliko je nastupala širom regije i dijaspore.

Bila je učesnica i rijaliti programa “Farma” u proleće 2010. godine. Posle toga snima uspešne singlove “Ni u krevet, ni u grad”, “Pivo”, a odmah sledeće godine i drugi studijski album “Indija” gde preovladava folk zvuk. Nije prošao tako dobro kao prvi, ali je ipak zabeležio uspeh.

U naredim godinama izbacila je nekoliko singlova koji nisu posebno zapaženi, ali je Indy postala veoma tražena za nastupe na romskim veseljima.

Imala je problema i sa kilažom, doživela je emotivne slomove, a sada se vraća na scenu u punom sjaju. Dok čekamo da predstavi nove pesme, Indy je pristala da odgovara na pitanja na “Blicovom poligrafu”. Detaljnije u video prilogu ispod teksta.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!