Radio Bambi

Noć haosa u ‘Zadruzi’! (Video)

Marko Miljković se prethodne noći u toku žurke žestoko posvađao sa Jovanom Tomić Maotorom i Sanjom Stanković. Naime, nesporazum je nastao u kazinu, pale su teške reči i uvrede, kao i pretnje o tome šta će biti kada izađu. Marko je nazvao Matoru i Sanju narkomankom i prostitutkom, a one njega ped***m, narkomanom i makroom u pokušaju.

Rasprava je nastavljena i u dvorištu. Kako je sve izgledalo pogledajte u prva tri video priloga ispod teksta!

Luna Đogani i Slobodan Radanović nisu celu noć razgovarali, sve dok se nisu zajedno našli za šankom. ‘Rijaliti ljubavnica’ se kao i obično utorkom dobro ‘nakvasila’ alkoholom, pa je zahtevala od svog ‘oženjenog dečka’ da razgovara s njom, a on to nije želeo.

Luna je zatim počela da se unosi Radanoviću u facu i da mu brani da pije, pa mu je prosula piće , nakon čega je Sloba otišao u spavaću sobu. Kako je Sloba otišao u spavaću sobu, tako je krenula i Luna za njim, a onda se dogodila velika svađa. Luna je rukama i nogama udarala Slobu, dok ih obezbeđenje nije razdvojilo. Zatim je otišla u izolaciju gde se Sloba spramao da legne, a posle nove rasprave otišla je na farmu gde je nastavila svoje histerisanje u vidno alkoholisanom stanju.

Kija je u međuvremenu stigla u izolaciju, a suprug joj je pokazao povrede koje mu je nanela njegova ‘rijaliti ljubavnica’. Luna je potom ponovo upala u izolaciju i obratiula se Kiji.

-“Izađi napolje hoću da pričam s njim”, – a Kija je naravno nije poslušala. -“Ajde, udari me, živim za taj dan da me udariš”, – provocirala je Luna Kiju. Kristina nije nasela na Lunine provokacije, samo je upozorila i nju i njenog ‘oženjenog dečka’ da je izuzmu iz svojh svađa.

Celu tu frku pogledajte u četvrtom i petom video prilogu ispod teksta!

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!