Radio Bambi

Nova domaća serija – Od jutra do sutra!

Nova domaća serija koja će se emitovati u programu “Prve TV”, prema tvrdnjama producenata, postaće vrlo brzo jedna od najgledanijih. “Smart produkcija” je već postizala zavidne rejtinge gledanosti, pa ne sumnjamo da će to i ponoviti.

Novi projekat koji pomenuta produkcija radi za “Prvu” nosi naziv “Od jutra do sutra”.

Radnja ove serije smeštena je u jednu TV kuću u kojoj radi uspešan voditeljski dvojac – Marko (Milutin Milošević) i Srna (Ivana Dudić). Gledaoci ih obožavaju, a osim što su kolege, njih dvoje su i supružnici. Ipak, ono što na malim ekranima deluje idilično, po gašenju kamera postaje prava noćna mora! Srna je nežna, ali istrajna žena koja je našla savršen balans između porodičnog života i karijere. Ona je supruga i zvezda, i deluje da joj obe uloge leže podjednako dobro. Marko je sve – zgodan, harizmatičan i obožavan, ali je isto tako spreman da ‘gazi preko leševa’ da bi ostvario ono što je naumio.

Tačan termin početka emitovanja nije saopšten, ali verovatno će prva epizoda biti emitovana u novoj programskoj šemi od septembra.

U seriji “Od jutra do sutra” za koju režiju potpisuju Mihailo Miša Vukobratović, Stanko Milošević i Aleksandra Elčić Čelanović, glavne uloge tumače: Milutin Milošević, Ivana Dudić, Branimir Popović, Toni Mihajlovski, Jelena Gavrilović, Mina Lazarević, Dragana Mićalović, Milan Kalinić, Iva Štrljić…

PODRŽITE NAŠ RAD DOBROVOLjNIM NOVČANIM DONACIJAMA:

PAY PAL >>> KLIK NA LINK OVDE

SMS DONACIJE >>> KLIK NA LINK OVDE

Pridružite nam se i na Viberu. Pozovite i vaše kontakte sa Vibera da nam se pridruže.
RADIO BAMBI – VIBER GRUPA

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!