Radio Bambi

Nova sezona zvanično bez Lukasa! (Foto/Video)

Prvi radni dan u ‘Zvezdama Granda’ u novoj sezoni počeo je brojnim iznenađenjima. Pored novog studija koji izgleda svetski ove godine su promenjena i pravila takmičenja. Po rečima prvog čoveka ‘Granda’ Saše Popovića, ove sezone će biti pravednija borba i ocenjivaće se samo kvalitet.

-“Pored kandidata ove sezone takmiči se i žiri. Svaki član žirija biće mentor, odnosno imaće svoj tim. Žiri je smešten u kapsulu i ne vide takmičara dok peva, ali ga čuju i na osnovu toga daju glas. Žiri ima mogućnost da dodeli ‘da’ ili da ne dodeli glas uopšte. Kada kandidat završi sa pevanjem otvara se kapsula i žiri tek tada može da vidi kandidata. Produkcija će ponaosob pitati svakog člana žirija da li želi tom kandidatu da bude mentor, odnosno da bude u njegovom timu. Svaki član žirija koji je glasao za takmičara ima prava da se ‘bori’ da kandidat bude u njegovom timu i to mora da potvrdi drugim tasterom”, – otkrio je Saša Popović na snimanju prve emisije.

Pored ovih izmena, tu je i još jedna – u žiriju će ove sezone umesto Ace Lukasa biti Đorđe David.

Đorđe Nikolić (53) poznat pod umetničkim imenom Đorđe David, je muzičar i glumac. Bio je član grupa ‘Generacija 5’, ‘Gang’, ‘Fuzzbox’ i ‘Death saw’. On je i solo izvođač. Glumio je u nekoliko filmova, televizijskih serija i pozorišnih predstava. Na pozorišnim festivalima je osvojio nekoliko nagrada.

Nekada je oštro kritikovao Sašu Popovića i žestoko ‘pljuvao’ po ‘Zvezdama Granda’, a sada će biti deo tog projekta.

Pogledajte u prvom video sminku šta je izjavio novi član žirija, a u drugom šta o njemu kažu Jelena Karleuša i Ana Bekuta.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!