Radio Bambi

Novi duet, Angellina i Electra Elite! (Video)

Pevačica specifične boje glasa i atraktivnog izgleda Anđela Vujović, poznatija kao Angellina, premijerno je predstavila novu pesmu. Radi se o duetu sa takođe atraktivnom pevačicom iz Švajcarske, Electrom Elite.

Fatalna Electra otkriva kako je došlo do saradnje sa Angellinom, kao i svoja očekivanja budući da se ranije nije eksponirala na našoj sceni.

-“Sklop Angelline i mene mogao je da se desi jer smo na prvu loptu bez ikakvih trzavica našle zajednički jezik. Skontale smo se više nego dobro. Pesma je otpevana jako tečno tako da nismo imale studijske probleme već uz divnu podršku Marka Kona i Ognjena Amidžića sve je išlo perfektno. Znate kako kažu ‘Dream Team’, bukvalno. Snimljen je i spot, koji je uradio Ljubba, koji je jedan divan umetnik pun ideja. Naravno, i Angellina i ja smo bile veoma prisutne u stvaranju spota, kako fizički, tako i psihički. Upravo zbog toga imamo ovaj produkt koji može preći sve granice jer smo nešto novo i nešto osvežavajuće u ovim teškim vremenima. Zamislila sam tako pesmu da su i moja očekivanja u startu bila rešena, odnosno čim sam je čula. Nemam običaj da se hvalim, ali ljudi će sami sve ukapirati. Na vama je da je čujete i ocenite”, – rekla je Electra.

Spot za njihov duet pogledajte u video prilogu ispod teksta.

Pridružite nam se i na Viberu. Pozovite i vaše kontakte sa Vibera da nam se pridruže.
RADIO BAMBI – VIBER GRUPA

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!