Radio Bambi

Novo nadmetanje izazivača i izabranih (Video)

Nastavljeno je takmičenje i nadmetanje među izazivačima i izabranima u aktuelnoj sezoni najpopularnijeg regionalnog muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”.

Utvrđeni redosled nastupa:

1. Smiljana Jeremić iz Beograda /mentor Ceca/,

2. Filip Caković iz Čačka /mentor Aleksandar Milić Mili/,

3. Atomska Mina iz Beograda /mentor Marija Šerifović/,

4. Rijad Rahmanović iz Donjeg Vakufa (FBIH) /mentor Viki Miljković/,

5. Nikolina Perković iz Klisa (HR) /mentor Đorđe David/,

6. Danijel Trajković iz Kragujevca /mentor Snežana Đurišić/,

7. Andrea Suljić iz Krupnja /mentor Ana Bekuta/,

8. Sidik Šabanović iz Visokog (FBiH) /mentor Dragan Stojković Bosanac/.

Nadmetanja u duelima minulog vikenda otvorile su devojke.

Izazivačica Anđela Đurđević iz Valjeva za svoju protivnicu pritiskom na taster odabrala je izabranu kandidatkinju pod brojem 1, to je Smiljana Jeremić iz Beograda /mentor Ceca/. Odmah na startu iznenađenje, rezultatom 5:2 iz duela kao pobednica izlazi nova kandidatkinja. Anđela dobija mentora, a Smiljana će u nekoj od narednih emisija biti izazivačica.

U prvom muškom ‘pevačkom obračunu’ nadmetali su se izazivač iz Republike Srpske, Stefan Jakšić iz Rogatice i izabrani kandidat iz FBiH Sidik Šabanović iz Visokog /mentor Dragan Stojković Bosanac/. Posle ovog duela žiri je odlučio da direktno dalje ide izabrani.

Devetnaestogodišnja Milica Živković iz Bratunca prvi put je stupila na scenu Granda, a za rivalku je odabrala Atomsku Minu iz Beograda /mentor Marija Šerifović/. Očekivano, direktno je prošla Mina, a nakon glasanja Saša Popović je konstatovao da Mina više nije ‘Atomska’, nego ‘Supersonična’.

Posle tri godine ponovo je na Grandovu scenu izašao Srbobran Srba Vrbić iz Aleksinca, ovaj put kao izazivač. Nadmetao se sa izabranim kandidatom Rijadom Rahmanovićem iz Donjeg Vakufa (FBIH) /mentor Viki Miljković/. Iz ovog duela kao pobednik je izašao izabrani.

U petom duelu još jedan ‘devojački pevački obračun’. Izazivačica Jelena Glišović stigla je iz Severne Makedonije, tačnije iz Skoplja. Nadmetala se sa izabranom kandidatkinjom iz Hrvatske, a to je Nikolina Perković iz Klisa /mentor Đorđe David/. Direktan prolaz izborila je izabrana.

Stefan Makedonac iz Beča (AUT) bio je naredni izazivač, a pomoću tastera za protivnika je odabrao kandidata pod brojem 2 – Filip Caković iz Čačka /mentor Aleksandar Milić Mili/. 4:3 u korist izabranog bio je rezultat, a Saša Popović je izjednačio rezultat, kao i u prethodnim slučajevima kod ovakvog ishoda. Mili je morao da presudi ko će ostati u njegovom timu i tako direktno ići dalje, a ko će u baražu tražiti šansu za prolaz. Odabrao je Filipa.

U poslednjem ženskom duelu za ovu subotu nadmetale su se izazivačica Valentina Stojanović iz Cornedo Vicentina (ITA) i izabrana kandidaktinja sedamnaestogodišnja Andrea Suljić iz Krupnja /mentor Ana Bekuta/. Simpatije žirija osvojila je izabrana.

Za kraj ove emisije svoja pevačka umeća pokazali su izazivač Nemanja Đorđević iz Kučeva i izabrani Danijel Trajković iz Kragujevca /mentor Snežana Đurišić/. Pobednik duela je izabrani.

Direktan prolaz u dalje takmičenje osigurali su:

Anđela Đurđević iz Valjeva /mentor Ceca/,

Sidik Šabanović iz Visokog /mentor Dragan Stojković Bosanac/,

Atomska Mina iz Beograda /mentor Marija Šerifović/,

Rijad Rahmanović iz Donjeg Vakufa (FBIH) /mentor Viki Miljković/,

Nikolina Perković iz Klisa /mentor Đorđe David/,

Filip Caković iz Čačka /mentor Aleksandar Milić Mili/,

Andrea Suljić iz Krupnja /mentor Ana Bekuta/.

Danijel Trajković iz Kragujevca /mentor Snežana Đurišić/.

Posle još jednog nastupa u baražu, Saša Popović je odlučio da dalje idu i:

Milica Živković iz Bratunca,

Srbobran Srba Vrbić iz Aleksinca,

Jelena Glišović iz Skoplja (SMKD),

Nemanja Đorđević iz Kučeva.

Iz takmičenja su ispali: Smiljana Jeremić iz Beograda, Stefan Jakšić iz Rogatice, Stefan Makedonac iz Beča (AUT) i Valentina Stojanović iz Cornedo Vicentina (ITA).

Snimak emisije možete pogledati u video prilogu ispod teksta.

PODRŽITE NAŠ RAD DOBROVOLjNIM NOVČANIM DONACIJAMA:

PAY PAL >>> KLIK NA LINK OVDE

SMS DONACIJE >>> KLIK NA LINK OVDE

Pridružite nam se i na Viberu. Pozovite i vaše kontakte sa Vibera da nam se pridruže.
RADIO BAMBI – VIBER GRUPA

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!