Radio Bambi

Odabrali ime za sina!

Fudbalski reprezentativac Srbije Luka Jović i planetarno poznata srpska manekenka Sofija Milošević postali su roditelji. Sofija se porodila u jednoj privatnoj španskoj klinici za koju su se opredelili kada je, zbog korona virusa, postao neostvariv njihov raniji plan da porođaj bude obavljen u Americi.

Sofija je na svet donela dečaka za koga su srećni roditelji odabrali ime Aleksej.

Kako saznajemo, porođaj i boravak na klinici koštali su 25.000 evra, što je zaista sića u odnosu na ono koliko ovaj par zarađuje. Sam proces porođaja košta 4.000 evra, ali dodatne usluge su znatno uvećale tu sumu. Primera radi, 2.000 evra košta svaki dan boravka na klinici, dok su luksuzni apartmani na ceni, te za njih treba izdvojiti 5.000 evra. Jedan takav je upravo izabrala Sofija Milošević, koja je prvi put postala mama. U kompletnu cenu još je ušla i doplata za anesteziju, Jovićevo prisustvo porođaju, njegov boravak u apartmanu, muzika za vreme porođaja, lična babica.

Manekenki je ovo prvo dete, dok je Luki drugo. Naime, on ima i sina Davida, sa bivšom devojkom, Anđelom Manitašević.

Pridružite nam se i na Viberu. Pozovite i vaše kontakte sa Vibera da nam se pridruže.
RADIO BAMBI – VIBER GRUPA

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!