Radio Bambi

Okupili se, uskoro nova sezona! (Video)

Publika širom regije sa velikim nestrpljenjem očekuje novu sezonu najpopularnijeg muzičkog takmičenja ‘Zvezde Granda’. Pred početak radnog sastanka povodom početka nove sezone, sa novinarima su razgovarale Snežana Đurišić i Marija Šerifović.

Saša Popović je na kraju prethodne sezone najavio da će ova sezona biti drugačija od svih prethodnih uz mnogo iznenađenja.

Muzička urednica ‘Granda’ i član produkcijskog žirija, Snežana Đurišić, vraća se sa svojim kolegama na posao u najpopularnijem takmičenju i najavljuje uzbudljivu sezonu. Dosta se pričalo o promenama u žiriju, a upitno je bilo učešće Ace Lukasa i Viki Miljković. Snežana ipak tvrdi da žiri ostaje u istom sastavu. Detaljnije o tome u prvom video snimku ispod teksta.

O novoj sezoni govorila je i Marija Šerifović, čije se mišljenje posebno uvažava u ‘Grandu’. Njenu izjavu pogledajte u drugom video snimku ispod teksta.

Kako će izgledati velelepni studio, na kojim pozicijama će sedeti članovi žirija i kakva pravila očekuju kandidate, saznaćete 22. septembra, kada će i zvanično početi nova sezona ‘Zvezda Granda’.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!