Radio Bambi

On je definitivno superčovek!

“Superljude” počeli smo da upoznajemo u martu, četvrtkom na ‘Prvoj TV’. Nakon 12 nedelja, pobednika je sinoć izglasala publika, dodelivši mu novčanu nagradu u iznosu od 25.000 evra. ‘Superčovek’ je Darko Đorđević (36), rođen u Beogradu. Radi kao podoficir u vojsci, a u slobodno vreme vežba svoj neverovatni um. On je iznenadio sve prisutne sposobnošću da zapamti najsitnije detalje na ljudskim licima, kao i na predmetima.

Komentari članova žirija nakon njegovih zadataka su bili posebno pozitivni, a pojedini su tvrdili ‘kako njegv um prelazi iz realnog u nešto nadrealno’, te da ‘ima veze sa nečim gore iznad ili sa bićima sa druge planete’.

-“Kad je voditelj Momčilo Otašević uzviknuo moje ime, bio sam u šoku! Zaista nisam očekivao da ću pobediti. Samo sam želeo da zadatak odradim koliko je god moguće dobro. U početku je sve bilo kao u nekom snu, kao da se to ne dešava meni, a onda su ovacije publike i žirija učinile svoje. Osećaj je neopisiv. Nešto što se doživljava jednom u životu. Kako je odmicalo takmičenje, a ja se susretao sa sve težim zadacima, u šali sam govorio: ‘Ako ovo uspem da odradim, sam ću za sebe reći da sam superčovek’. Za finale sam uglavnom radio na koncentraciji, jer je poslednji zadatak bio veoma zahtevan”, – rekao je Đorđević.

Deo novca je odlučio dati u humanitarne svrhe.

-“Želim porodici da obezbedim krov nad glavom, pa ću deo osvojenog novca iskoristiti za tu namenu. Ostatak ću dati u dobrotvorne svrhe”, – rekao je Darko.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!