Radio Bambi

On u ‘Zadruzi 3’ odrađuje dugove!

Propali košarkaš iz Prijepolja prihvatio je učešće u trećoj sezoni rijalitija ‘Zadruga’ kako bi ‘odradio’ novac koji mu je Željko Mitrović dao da se reši zelenaša. Naime, Marko Janjušević Janjuš od ‘Zadruge 1’ nije dobio ni dinar jer je pobegao iz rijalitija.

Tada su počeli njegovi problemi. Iako je ‘Pink’ nakon stotine Janjuševih poziva i molbi njega i njegove supruge da ga ne tuže, odustao od tužbe zbog kršenja ugovora, Janjuša su dočekali novi problemi.

On je pokušao da pronađe sreću u Kini. Trenirao je skoro godinu dana dečake u jednom klubu, a nakon nekoliko meseci doveo je tamo suprugu Enu i ćerku Krunu. Ipak, nije sve bilo kako je planirao, jer njegovim radom menadžeri kluba nisu bili zadovoljni. Nakon otkaza, Janjuš je prvo vratio ženu i ćerku, a onda se i on vratio u Srbiju.

Pao je u depresiju, pa se ponovo vratio svom starom poroku – kocki.

Janjuš je trošio i ono što je doneo iz Kine, a novi priliv novca nije imao. Kada je ostao bez para počeo je da uzima novac od zelenaša, a kada je svota koju je pozajmio postala pozamašna, dao je porodičnu kuću kao zalog. Brak mu je upao krizu, supruga je pretila da će ga napustiti. Janjuš se već pripremao na to da će ostati sam i na ulici, a onda je usledio poziv koji ga je spasao, ponuda za učešće u trećoj sezoni ‘Zadruge’.

Janjuševi uslovi su bili da mu produkcija pokrije dugove kako bi spasao porodičnu kuću u Prijepolju. Mitrović mu je izašao u susret i pre ulaska u rijaliti Janjuš je dobio novac kojim je isplatio ceo dug kod zelenaša i plus 2.000 evra da ostavi supruzi, kako ne bi brinuo za nju i ćerku Krunu, da li će imati sve što je potrebno.

Kako saznajemo, čak i ukoliko ostane do poslednjeg dana u ‘Zadruzi 3’ Janjuš neće moći odraditi sav novac koji je dobio od Mitrovića, pa se već sada očekuje da će morati biti učesnik i naredne sezone.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!