Radio Bambi

One su posebne u njegovom životu!

Jedan od najpopularnijih glumaca Brus Vilis (Bruce Willis) nedavno je proslavio 65. rođendan, a žene širom sveta i dalje ga obožavaju. One posebne u njegovom životu su bivša i sadašnja supruga.

Njegova prva supruga za kojom je nekada davno ‘potpuno odlepio’ je glumica Demi Mur (Demi Moore) /57/, s kojom ima tri ćerke, a njegova sadašnja supruga je model Ema Heming (Emma Heming) /41/ koja mu je rodila dve ćerke.

Majka mu je Nemica, a otac Amerikanac. Bračna sreća njegovih roditelja nije dugo trajala, pa je došlo do razvoda, a Brus je proživeo zbog toga veliki stres i počeo mucati. Ono što mu je pomoglo najviše u tim vremenima su časovi glume u dramskoj grupi.

Pre odlaska u Holivud radio je kao animator u kafićima i barovima.

Njegovo zlatno doba glumačke karijere počelo je 80-ih godina. Jedan od filmova koji ga je najviše proslavio je “Umri muški”, a upravo tokom tog snimanja zaradio je ozbiljnu povredu sluha.

To ga nije sprečilo da se nastavi baviti glumom, a da je za ulogu spreman puno toga napraviti, dokaz je i činjenica da je zbog uloge u “Šestom čulu” naučio pisati desnom rukom iako je levak.

Demi Mur je upoznao 1987. godine na snimanju filma “Stakeout” i zaljubio se u nju na prvi pogled. Par se venčao, a u braku su dobili ćerke – Talulu, Skaut i Rumer. Ipak, nakon određenog vremena njihova ljubav se ugasila, pa su odlučili da je razvod za njih najbolja opcija. Ostali su u jako dobrim odnosima i zajedno su odgajali svoje ćerke. Brus je danas u srećnom braku sa Emom, imaju ćerke Evelin i Maybel.

Brus Vilis je jedan od glumaca čije se materijalno bogatsvo meri u milijardama dolara, a na listi najbogatijih glumaca zauzima sedmo mesto.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!