Radio Bambi

Opljačkana vila Saše Popovića!

Prema pisanju većine beogradskih medija, nepoznati počinilac ili više njih, opljačkali su luksuznu vilu u vlasništvu direktora ‘Granda’ Saše Popovića, na Bežanijskog kosi u Beogradu. U trenutku pljačke u vili nije bilo nikoga.

‘Blic’ piše da je vrednost ukradene robe 100.000 evra, dok pojedini mediji pišu da je iz vile odnet i sef. U vili su navodno pronađeni i DNK tragovi pljačkaša, ali ništa od ovoga nije zvanično potvrđeno.

Policija je obavila uviđaj i istraga je u toku.

Vila direktora ‘Granda’ nalazi se u elitnom delu Bežanijske kose, koji je neprestano pokriven video nadzorom i fizičkim obezbeđenjem. Dvorište i unutrašnjost vile, ulaz, ograda, kapija, svugde je veliki broj kamera. Na samom ulazu naselja je rampa i niko ne može da uđe, a da pre toga nije najavljen. Celo naselje je opasano velikim zidom.

Zbog svega ovoga je ova pljačka ‘čudna’ i istražiteljima i onima koji znaju da je ovde ući i izaći neprimećen skoro pa nemoguće.

Slučaj je policiji sinoć prijavila supruga Saše Popovića, Suzana Jovanović, kada se zajedno sa porodicom vratila iz Opatije, gde inače provode dosta vremena i gde imaju nekoliko nekretinina.   

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!