Radio Bambi

Ostavila sina i pobegla s verenikom! (Video)

Nakon što je posle direktne nominacije i glasanja gledalaca dobila samo 34% glasova, bez obzira što je to bilo dovoljno da ostane u takmičenju, Miljana Kulić je počela da kuka i očajava. Prethodno je već poludela od ljubomore kada je rođendan slavila Luna Đogani, budući da je za dobila veliki broj poklona i čestitki od fanova.

Koliko je daleko Kulićeva spremna da ide kad nije po njenom govori i činjenica da je svog verenika Lazara Čolića Zolu naterala da zajedno pobegnu iz rijalitija.

U ‘Zadruzi 2’ je ostavila sina Željka svojoj majci Mariji Kulić.

-“Zadrugari s obzirom na to da su Miljana i Zola svojevoljno napustili ‘Zadrugu’ ovim vas zvanično obaveštavamo da su oboje diskvalifikovani, te da će ‘RTV Pink’ tužiti Miljanu i Zolu, i da će potraživati na sudu po 50.000 evra po ugovorima koje su oboje potpisali”, – pisalo je u pismu Velikog šefa.

Njih dvoje su nakon što su pobegli otišli kod prijatelja Bore Santane gde su nazdravljali ‘slobodu’, što je objavljeno i na društvenim mrežama. Pogledajte dva video snimka ispod teksta.

 

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!