Radio Bambi

Osvetom kažnjavate sebe

Trenutno najgledanija turska serija u Republici Srpskoj i FBiH je serija “Izdaja”, koja se emituje u programu “Nove BH”. Jednu od glavnih uloga tumači glumica koja je dobro poznata gledaocima u našoj regiji – Hatidže Sendil (Hatice Şendil).

Njena zanosna lepota u 18. godini donela joj je titulu “Miss Turske”, a kada se okrenula glumi, njena atraktivnost i talenat učinili su je jednom od najpopularnijih turskih glumica.

Gledali smo je u više serija, a u našoj regiji posebno je ostala upamćena po ulozi u seriji “Dila”.

Početkom avgusta proslavila je svoj 40. rođendan.

Njenu dobrotu, lepotu i šarm prepoznao je i jedan od najboljih turskih producenata Burak Sagjašar, sa kojim je u skladnom braku od 2015. fodine. Imaju i šestogodišnjeg sina Džana.

-“Džan nije promenio samo moj život nego i mene. Džanovo je postojanje moj dar i osećam veliku sreću što sam njegova majka. Majka sam koja obožava svog sina. Ipak, istovremeno sam svesna da mu moram biti i majka. Majčinstvo je vrlo lekovit osećaj. Odgajajući svoje dete, čovek daje još jednu šansu svom detinjstvu”, – kaže lepa glumica.

Serija “Izdaja”, u kojoj Hatidže igra Neslihan, ženu koja je bila ubeđena da je u braku iz snova, sve dok nije saznala za prevaru svog muža.

-“Sve serije koje govore o odnosima muškaraca i žena su gledane, a posebnu pažnju publike privlači priča u kojoj bude prevarena jaka i stabilna žena kao što je Neslihan. O prevari, baš kao i ona, takav stav imam pomalo i ja u privatnom životu. Naravno, mislim da prevara nije moralna. Iskustva koja sam čula od žena koje su osetile empatiju prema liku koji glumim i obratile mi se, uvek govore o psihičkoj šteti koju su pretrpele. Jedan je od najvećih problema u odnosima to što se ljudi koji ne pokazuju iskrenost rečima ‘želim prekinuti’ okreću prevari, a cenu plate njihovi partneri. To se zove psihološko nasilje koje osoba koja vara provodi nad prevarenim partnerom”, – rekla je Hatidže.

Neslihan u seriji prihvata igru ljubavnice svog muža, ali u toj igri ima i osvete.

-“Kada kažem da sam slična Neslihan, ne znam baš da li bih bila dovoljno tolerantna u takvoj situaciji u kojoj se ona našla. Prevaru oprostiti na svoju štetu, ostati u braku, zaista ne znam kako bih reagovala, a i ne želim da saznam. Neslihan prihvata igru i pomalo se sveti i mužu i njegovoj ljubavnici, ali teško to proživljava. Svesna sam da su svi ti osećaji ljudski. Mislim da čovekova želja da kazni drugoga zapravo na kraju znači da kažnjava sebe, a kako će Neslihan izaći iz cele priče, to gledajte u seriji”, – kaže Hatidže Sendil.

PODRŽITE NAŠ RAD DOBROVOLjNIM NOVČANIM DONACIJAMA:

PAY PAL >>> KLIK NA LINK OVDE

SMS DONACIJE >>> KLIK NA LINK OVDE

Pridružite nam se i na Viberu. Pozovite i vaše kontakte sa Vibera da nam se pridruže.
RADIO BAMBI – VIBER GRUPA

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!