Radio Bambi

‘Parovi 7’, upoznajte učesnike! (Video)

Sedma sezona rijaliti programa ‘Parovi’ startovala je sinoć. Produkcija ‘Happy TV’ je odlučila da krene sa novom sezonom svog glavnog rijalitija pre konkurencije, odnosno pre ‘Pinkove Zadruge 2’. ‘Ružičasti rijaliti’ počinje 6. septembra, a ‘Parovi 7’ su počeli deset dana ranije.

Bojana Ristivojević i Anđela Lakićević otvorile su po sedmi put vrata glamurozne vile Parova i u nju uvele 26 učesnika.

Evo ko je sve ušao u ‘Parove 7’

Ivana Živković (Internet senzacija), poznatija na društvenim mrežama kao Žizela, prva je takmičarka koja je otvorila najluksuzniju vilu.

Ilijana Vagić (27). Ona je trgovac automobilima, uvozi i prodaje automobile iz Nemačke. Vlasnica je i kozmetičkog salona (pedikir i manikir). Njen život je rijaliti.

Kristina Delčev (24) iz Pirota je po profesiji glumica.

Elvin Kadrić iz Hadžića (FBiH), bio je učesnik ‘Zvezda Granda’, a pamte ga mnogi po ‘okršajima’ sa Marijom Šerifović i Jelenom Karleušom. Sebe je predstavio kao fudbalera i pevača. Obećao je spektakl, nije mu bitna glavna nagrada, a siguran je da će osvojiti srca publike.

Sledeća takmičarka koja je ušla u vilu ‘Parova’ je bila Ivana Bajić iz Šipova. Želi da postane pevačica, jer kako kaže, ako može Maca Diskrecija, može i ona.

Božidar Milovanović je još jedan takmičar koji je ušao u rijaliti. Vatreni navijač je FK Rad.

Poznato lice rijaliti programa, bivši suprug pevačice Goce Tržan i otac deteta rijaliti zvezde Miljane Kulić, Ivan Marinković, ponovo je ušao u vilu Parova.

Još jedna plavuša je ušetala u vilu Parova. Aleksandra Tasić iz Beograda ima 19 godina. Bavi se Internet marketingom i menadžer je jedne igraonice. Za sebe kaže da je brzopleta, naivna i da često ide glavom kroz zid.

Jedna od onih koje su obeležile prvu sezonu ‘Zadruge’, svakako je Luna Đogani, a ući će i u drugu sezonu. U ‘Parovima’ će takođe biti neko od Đoganijevih, a to je Baki B3.

Novinarka iz Leskovca, Jelena Ilić (30), nova je takmičarka u vili ‘Parova’. Kaže da ume da bude opasna kada joj ‘neko stane na žulj’. Seks pred kamerama, kaže, ne dolazi u obzir.

Takmičarka Suzana Aličić, bratanica je poznatog folk pevača Ljube Aličića. Bavi se šminkanjem, a rekla je da će seks u rijalitju imati samo ukoliko njen suprug uđe u isti. Na pitanje da li se čuje sa stricom Ljubom ona je rekla da nisu u dobrim odnosima on i njen tata, iako su rođena braća.

Usledio je ulazak i dva stara takmičara. U sedmu sezonu ‘Parova’ ušli su Nikola Lakić i Aleksandar Požgaj.

Dina Galorini iz Beograda kaže da publika od nje može očekivati neočekivano i da nije baš toliko konfliktna ličnost. Razlog ulaska u rijalijti je novac.

Takmičarka sedme sezona rijalitija ‘Parovi’ biće i Aleksandra Mušunjac. Živela je 15 meseci bez struje u stanu, a kako ističe za nju je to bilo uzbudljivo iskustvo jer je spremna na svaki životni izazov.

Luka i Aleksandra, pobednici rijalitija “Letnji kamp” novi su učesnici sedme sezone ‘Parova’.

Doktor Zoran Novaković ušao je u vilu ‘Parova’. Želi da nauči gledaoce mnogim intelektualnim podacima.

Nakon njega u vilu je ušao i Benjamin Spahović (21), MMA borac i rvač iz Sarajeva (FBiH). Iako je oženjen kaže da mu ne bi smetalo da ima seks pred kamerama i to bez pokrivača.

Enisa Bajramović, kozmetičarka i make up artist. Radila je na kruzerima i govori 5 jezika. Razlog ulaska je marketing za njen budući biznis i reklama njene nove modne kolekcije.

On za sebe kaže da je zmaj od Bajine Bašte, ali i ističe da je seksi robot. Otkriva da je imao zvaničnih 5 žena, ali ne želi tu da se zaustavi. Milorad Simić, čovek iz naroda, kako je sebe predstavio, najavio je nezaboravan provod, te rekao da mu seks pred kamerama nije stran i da će, ukoliko se ukaže prilika, upražnjavati isti.

U vilu Parova su ušli bokser i vlasnik noćnog kluba Đorđe Tomić, te Natalija Conić (21), bivša devojka Vuka Moba. -“Publika može da očekuje svašta, a kad popijem luda sam”, – bila je jasna Natalija.

Voljenka Ilić je takmičarka koja je 90-ih godina muškarce ostavljala bez daha. Bila je sa mnogim ‘žestokim momcima’. Danas se bavi modom.

Iz Švedske stiže rijaliti zvezda Izabela Anderson. Tamo je bila učesnica rijalitija ‘Survivor’. Ima poteškoće sa našim jezikom, ali kaže da će se snaći. Želi da otvori ‘tattoo studio’ u Beogradu. Po ulasku u vilu prvo se upoznala sa Ivanom Marinkovićem i poručila mu je da može popiti više od njega.

Ljubiša Preletačević Beli takođe je učesnik sedme sezone ‘Parova’.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!