Radio Bambi

Pejo biraj, rijaliti ili Grand?!

Zoran Pejić Peja, veliki šoumen i tv voditelj, morao je da bira između dve ponude. Peja trenutno ima svoju emisiju ‘Pesmom za dušu’, koja se emituje sredom uveče u programu kablovskog i satelitskog kanala ‘Grand TV’. Voditelj je od ‘Happy TV’ dobio veoma primamljivu ponudu kada je počela osma sezone njihovog rijalitija ‘Parovi’.

Naime, Peja je trebalo da vodi program na otvaranju osme sezone i da radi jednom nedeljno emisiju iz ‘Vile Parova’. Odlično su ga prihvatili svi učesnici rijalitija, a i gledaocima se dopao, što potvrđuje i visok rejting. Međutim, već posle nekoliko emisija sve se promenilo. Peja je nedavno pozvao produkciju ‘Happy TV’ i saopštio da više ne može da vodi ‘Parove’, jer mu je Saša Popović rekao da mora izabrati između rijalitija i mesta voditelja na ‘Grand TV’.

I dok produkciji ‘Happy TV’ nije smetalo da Peja radi i na ‘Grand TV’ i da vodi ‘Parove’, Popoviću se ta ideja očigledno nije dopala.

Od dobro obaveštenih izvora u ‘Grandu’ saznajemo da je Saša Popović bio izričit kada se radi o Pejinom angažmanu.

-“Saša želi da Peja i svi ostali voditelji koji su na ‘Grandu’, budu angažovani samo kod njega, što je inače i praksa u televizijskom svetu. Peja je, čim je dobio ponudu od ‘Heppy TV’, tražio dozvolu od direktora ‘Grand TV’ Gorana Šljivića i dobio ju je, ali očigledno da Popović nije za to znao. Pozvao je Peju na sastanak i rekao mu je da mora izabrati – ‘Happy’ ili ‘Grand’. On i Saša se poznaju godinama i sarađuju uspešno, tako da je sasvim logično što se Peja odlučio da ostane kod Popovića, a ekipi ‘Happy TV’ se zahvalio na ponudi”, – rekao je izvor blizak ‘Grandu’.

Pored emisije na ‘Grand TV’, Peja često ima angažmane na svadbama i drugim veseljima kao voditelj, gde zarađuje ozbiljan novac.

Radio je i na ‘DM SAT TV’, ali je slavu stekao kao voditelj emisije ‘A što ne bi moglo’, koja se nekada emitovala na ‘Pinku’.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!