Radio Bambi

Pet sigurnih znakova da vas ništa neće rastaviti!

Od trenutka kada se odluče stati na ‘ludi kamen’ svi žele da njihov brak bude uspešan i dugovečan. Bez obzira na želje, to ne pođe svima za rukom. Nesigurnost, sumnje i nesuglasice unose nemir u ljubavne veze, pa je bitno fokusirati se na dobre, pozitivne vibracije.

Ukoliko primenjujte ovo što je navedeno na spisku koji možete pročitati u nastavku, dugovečnost braka vam je zagarantovana, tvrde stručnjaci.

1. Bez obzira na sve, tu ste jedno za drugo

Manje nesuglasice i neslaganja česta su pojava u svakoj vezi, međutim, i kada se “sukobite”, bitno je da ste tu za svog partnera. Obratite pažnju na njena/njegova osećanja, spustite gard i pokažite da vam je, bez obzira na sve, i dalje stalo.

2. Negujete slična uverenja

Mnogi partneri rastaju se usled krucijalnih razlika u mišljenju. Stoga, ako vi i vaš partner negujete barem suštinski slična ili ista uverenja, uz prisustvo još nekoliko ključnih segmenata, dugovečnost vašeg braka ne bi trebalo da bude upitna.

3. Poverenje i vernost

Poverenje i lojalnost su među najbitnijim aspektima ljubavne veze. Čak i kada se raspada sve oko vas, ako verujete jedno drugom, velike su šanse da prevaziđete nesuglasice.

4. Poštujete i podržavate partnerove odluke

Poštovanje je “sveto” u svakoj vezi. Ako negujete uzajamno poštovanje, ne brzate sa zaključcima i saslušate ono što partner želi da predloži, na dobrom ste putu.

5. Kvalitetno provodite zajedničko vreme

Uprkos manjim nesuglasicama, ukoliko i dalje volite da provodite zajedničko vreme s partnerom i živite za te momente, hemija i privlačnost su i dalje prisutni. Pronađite način kako da ih i održite.

Pridružite nam se i na Viberu. Pozovite i vaše kontakte sa Vibera da nam se pridruže.
RADIO BAMBI – VIBER GRUPA

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!