Radio Bambi

Ponovo borba protiv opake bolesti!

Folk pevačica Nada Obrić (71) primljena je pre dva dana u bolnicu na Bežanijskoj kosi, zbog hitne operacije uklanjanja tumora. Naime, pevačica po treći put mora da se bori protiv opake bolesti. Kako saznajemo, Nada se u poslednje vreme osećala veoma umorno i iscrpljeno, a s obzirom na to da je već dva puta operisala rak materice ovo što je sad snašlo podsećalo je na te simptome od pre.

Odmah se podvrgla kontrolama. Iako su rezultati bili loši, pevačica je to dobro podnela. Oni koji Nadu dobro poznaju, kažu da je ona žena puna vere i pozitivne energije, te da je veliki optimista u životu. Kako saznajemo, Nada Obrić je juče u toku dana operisana i trenutno je pod nadzorom lekara u bolnici.

Novinarima je u kratkoj izjavi potvrdila ove navode.

-“Tačno je, ovo je treći put da ovo proživljavam, ali ne može meni ništa da se desi. Ja pozitivno razmišljam. Preživela sam ja i mnogo gore, tako da ću i ovo, pa ćemo posle svega na kafu da se ispričamo i da uživamo u životu”, – rekla je pevačica.

Nada Obrić je 1999. godine otkrila da ima karcinom grlića materice, a četiri godine kasnije i karcinom kože. Usledilo je lečenje i nekoliko operacija, nakon kojih je Nada izašla kao pobednik.

Želimo Nadi da pobedi i sada.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!