Radio Bambi

Popović zvanično penzioner! (Video)

Pre više od pet godina, Saša Popović, Lepa Brena i njen muž Boba Živojinović, prodali su većinski deo ‘Granda’. Uskoro će biti prodat i preostali deo najmoćnije produkcijske kuće na prostoru Balkana. Tada je za više od 30 miliona evra, kompaniji ‘United Group’ prodato 51% ‘Granda’.

Ova kompanija je članica gigantske kompanije iz Amerike ‘KKR’.

U njihovom vlasništvu su između ostalog i: kablovski sistem ‘Telemach’ u BiH, Sloveniji i Crnoj Gori, kablovski sistetm ‘SBB’ u Srbiji, regionalna DTH platforma ‘Total TV’, najpopularnija OTT/IPTV platforma u Evropi, Americi i Australiji ‘NetTVplus’, marketinška i tv agencija ‘CAS Media’, kablovski sportski kanali ‘SportKlub’, tv kanali ‘Nova S’, ‘Nova BH’, ‘Nova M’, ‘Ultra’, ‘Mini’, ‘Lov i ribolov’, kao i ‘CNN-ov’ partner za EX- YU – televizija ‘N1’ (Srbija, Hrvatska i BiH), tv kanali ‘OK Bambino’ i ‘Orlando Kids’, te kompanija mobilne telefonije ‘Tušmobil’ Slovenija.

Saša, Brena i Boba u paketu su ovoj kompaniji prodali 51% vlasništva nad ‘Grandom’, sve emisije koje se realizuju pod okriljem ove kuće, ugovore najpopularnijih ‘Grandovih zvezda’, ali i ugovore afirmisanih i poznatih pevača koji su deo ove produkcije, zatim novi studio na Košutnjaku, ‘Grand TV 1 i 2’, sedište firme na Bežanijskoj kosi sa svim zaposlenima, kao i štampariju za proizvodnju diskova.

-“‘United Group’ je pripremila takvu ponudu, da bi je samo lud čovek mogao odbiti. Ova američka kompanija preuzeće uskoro stopostotno vlasništvo nad ‘Grandom’, ali ja ću i dalje biti na čelu, verovatno dok sam živ”, – poručio je Popović.

Kako saznajemo, Saša je bio protiv prodaje, ali je preglasan, tačnije, i Brena i Boba su želeli da se njihova imperija proda. Na kraju je Popović pristao, ali ljudi bliski njemu otkrivaju da nikako ne može prežaliti što više nema vlasnički udeo u ‘Grandu’.

Proteklih dana Popovića i Brenu je kratko pratila i ekipa emisije ‘Paparazzo lov’. Pogledajte dva video priloga.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!