Radio Bambi

Posebne mere na dan koncerta Zdravka Čolića!

U okviru manifestacije ‘Zvorničko leto’, u subotu 3. avgusta u Zvorniku će biti održan koncert Zdravka Čolića. Policija će, kao i uvek do sada tokom pomenute manifestacije, uzeti učešće u obezbeđivanju. Očekuje se veliki broj posetilaca iz susednih gradova, a ovih dana je napravljen plan kako bi se rešio jedan od problema – parking.

Policijski službenici će biti prisutni na magistralnim putevima gde će se vršiti ‘uključivanje i isključivanje vozila’, a redarske službe će na parkinzima vršiti pravilnu raspodelu vozila.

Sa regulacijom saobraćaja počeće se od 15 časova.

Parking u Karakaju će biti na prostoru ‘Drinatransa’ i na još nekoliko lokacija, a u Zvorniku na stadionu, parkingu pored stadiona, igralištu Sokolskog doma, kod autobuske stanice i u dvorištu Osnovne škole Sveti Sava.

Inspektor za bezbednost saobraćaja Policijske uprave (PU) Zvornik, Bojan Mirković, naglasio je da će sva parking mesta biti vidno i jasno obeležena slovom ‘P’, a putokazom će biti označeno gde se nalazi parking.

-“Akcenat bih stavio na koncert Zdravka Čolića kada se očekuje dolazak velikog broja građana sa automobilima. Gradska uprava, zajedno sa PU, se potrudila da obezbedi više parkinga na području samog grada za vozila koja dolaze iz pravca opština Milići, Bratunac, Vlasenica i drugih i parkinge u Karakaju za vozila koja dolaze iz pravca Bijeljine i Loznice. Autobusi će na svakih 15 do 20 minuta prevoziti putnike iz Karakaja do ulaza na gradsko šetalište. Apelujem na sve građane iz drugih gradova i opština da se pridržavaju uputstava redarskih službi i policijskih službenika kako bi olakšali i sebi i nama posetu koncertu i da budu strpljivi. Sva vozila koja budu nepropisno parkirana biće sankcionisana i biće angažovan ‘pauk’ za njihovo uklanjanje”, – rekao je Mirković.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!