Radio Bambi

Posle Matore i Sanje, sada to rade i one! (Video)

Maja Marinković i Dorotea Jovanović često dobiju inspiraciju da zbijaju šale pred zoru i time iritiraju svoje cimere u ‘Zadruzi 2’. Dorotea je priznala već da je imala iskustva sa istim polom, dok se Maja nije preterano izjašnjavala o tome.

Ipak, njihova bliskost je već dugo svima očigledna i mnogi ‘Zadrugari’ po ćoškovima pričaju o tome. Između ostalog, u ‘Beloj kući’ komentarišu i kako njih dve često traže ‘štekove’ po imanju, gde bi mogle biti intimnije i gde bi se mogle sakriti od ukućana, ali i kamera.

Nakon poslednje žurke i ‘reke alkohola’, Dorotea i Maja su se ujutro malo više opustile i svesno dopustile da ih kamera snima dok se ljube. Zatim su od produkcije tražile nemoguće – da ugase kamere, a kada se to, naravno, nije desilo, pokrile su se jorganom i nastavile da razmenjuju nežnosti.

Inače, u prvoj sezoni ‘Zadruge’ ovakva bliskost je bila primetna između Jovane Tomić Matore i Sanje Stanković. Ta bliskost je prerasla u vezu koju su pred kamerama obe priznale, a ušle su i u ‘Zadrugu 2’ i to kao par.

Da li je nova ljubav na pomolu, pokazaće vreme. Detaljnije u video snimku ispod teksta.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!