Radio Bambi

Poslednja emisija sa izazivačima (Video)

U aktuelnoj sezoni najpopularnijeg regionalnog muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, emitovana je i poslednja emisija u kojoj smo gledali izazivače.

-“Ovo je poslednja kvalifikaciona emisija, dakle poslednja emisija u kojoj ćemo gledati izazivače i izabrane. Od naredne subote nešto novo i drugačije, ali o tome ćemo govoriti tada”, – rekao je Saša Popović.

Na početku je određen redosled nastupa izabranih kandidata.

1. Nikola Petračković iz Negotina /mentor Aleksandar Milić Mili/,

2. Irma Hasić iz Tuzle (FBiH) /mentor Ana Bekuta/,

3. Elsan Pilica iz Bijelog Polja (MNE) /mentor Viki Miljković/,

4. Šejla Zonić iz Tuzle (FBiH) /mentor Ceca/,

5. Almir Delić iz Maglaja (FBiH) /mentor Dragan Stojković Bosanac/,

6. Julija Petrović iz Bele Palanke /mentor Đorđe David/,

7. Yanko Yankov iz Pevnika (BG) /mentor Snežana Đurišić/,

8. Aleksandra Ivanov iz Kruševca /mentor Marija Šerifović/,

Prvi izazivač stiže iz Kruševca. Osamnaestogodišnji Ognjen Rutić pritiskom na taster odabrao je među izabranim kandidatima protivnika u duelu. To je takmičar pod rednim brojem 1 – dobro poznato lice, popularni i čuveni pekar Nikola Petračković iz Negotina /mentor Aleksandar Milić Mili/. Pekar, koji se godinama takmiči, ali nikako da uđe u finale, u međuvremenu je otvorio i svoju vlastitu pekarsku radnju, ali od Zvezda Granda ne odustaje. Iz ovog duela izašao je kao pobednik.

U prvom ženskom pevačkom obračunu gledali smo takmičarke iz Republike Srpske i FBiH. Izazivačica iz Prijedora, Milica Stijepić Ivić, nadmetala se sa jednom od favoritkinja ove sezone, izabranom kandidatkinjom pod rednim brojem 4 – Šejla Zonić iz Tuzle (FBiH) /mentor Ceca/. Sa svih sedam glasova direktno je prošla Šejla. Saznali smo i da je njen ujak, nekada velika zvezda Južnog Vetra, Kemal Malovčić.

U trećem duelu na scenu su ponovo izašli muškarci. Izazivač Dino Suljić iz Zenice (FBiH) nadmetao se u duelu sa izabranim kandidatom pod rednim brojem 3, a to je Elsan Pilica iz Bijelog Polja (MNE) /mentor Viki Miljković/. 5:2 u korist izabranog rezultat je nakon ovog duela.

Izazivačica Milica Marinković stigla je iz Italije iz mesta Terzo di Aquileia kod Udina. Snage u deulu je odmerila sa izabranom kandidatkinjom Aleksandrom Ivanov iz Kruševca /mentor Marija Šerifović/. Bez iznenađenja posle njihovih nastupa, svih sedam glasova dobila je izabrana.

Prvi put na Grandovoj sceni, šesnaestogodišnji izazivač iz Republike Srpske, Damjan Vračar iz Banjaluke. Na pevački dvoboj izazvao je Almira Delića iz Maglaja (FBiH) /mentor Dragan Stojković Bosanac/. Direktno je prošao izabrani.

Anđela Simonović iz Lebana i Julija Petrović iz Bele Palanke /mentor Đorđe David/ su se predstavile u narednom duelu. Direktno je prošla izabrana kanddiatkinja.

U poslednjem muškom duelu nadmetali su se izazivač Elvir Zabelji iz Podgorice (MNE) i izabrani kandidat Yanko Yankov iz Pevnika (BG) /mentor Snežana Đurišić/. Kandidat iz Bugarske prošao je direktno.

Emisiju su zatvorile dve mlade dame u crvenom, jedna iz Republike Srpske, druga iz FBiH. Po prvi put u Grandu izazivačica iz Bijeljine osamnaestogodišnja Jovana Tomić. Njena protivnica u duelu bila je dobro poznata izabrana kandidatkinja Irma Hasić iz Tuzle /mentor Ana Bekuta/. Ovo je bio jedini duel u ovoj emisiji iz koga je kao pobednica izašla izazivačica.

Direktan plasman dalje izborili su:

Nikola Petračković iz Negotina /mentor Aleksandar Milić Mili/,

Šejla Zonić iz Tuzle (FBiH) /mentor Ceca/,

Elsan Pilica iz Bijelog Polja (MNE) /mentor Viki Miljković/,

Aleksandra Ivanov iz Kruševca /mentor Marija Šerifović/,

Almir Delić iz Maglaja (FBiH) /mentor Dragan Stojković Bosanac/,

Julija Petrović iz Bele Palanke /mentor Đorđe David/,

Yanko Yankov iz Pevnika (BG) /mentor Snežana Đurišić/,

Jovana Tomić iz Bijeljine /mentor Ana Bekuta/.

Posle još jednog nastupa u baražu, Saša Popović je odredio da se njima pridruže i:

Irma Hasić iz Tuzle (FBiH),

Dino Suljić iz Zenice (FBiH),

Milica Stijepić Ivić iz Prijedora,

Damjan Vračar iz Banjaluke.

Iz takmičenja su ispali: Ognjen Rutić iz Kruševca, Milica Marinković iz Terzo di Aquileia (ITA), Anđela Simonović iz Lebana i Elvir Zabelji iz Podgorice (MNE).

Snimak emisije možete pogledati u video prilogu ispod teksta.

PODRŽITE NAŠ RAD DOBROVOLjNIM NOVČANIM DONACIJAMA:

PAY PAL >>> KLIK NA LINK OVDE

SMS DONACIJE >>> KLIK NA LINK OVDE

Pridružite nam se i na Viberu. Pozovite i vaše kontakte sa Vibera da nam se pridruže.
RADIO BAMBI – VIBER GRUPA

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!