Radio Bambi

Potukli se Kija i Sloba?!

Nekadašnji bračni par Sloba Radanović i Kija Kockar, čiji je brak pukao zbog Slobine prevare u prvoj sezoni rijalitija ‘Zadruga’, kada je svoju suprugu prevario pred kamerama sa Lunom Đogani, ponovo je danas na svim naslovnim stranama portala širom regije. Iako su nakon razvoda i rijalitija više puta tvrdili da su u korektnim odnosima, da su sada prijatelji i kolege, očigledno je da to nije istina.

Naime, iako još uvek nezvanično, portali celo jutro bruje o njihovom sukobu, koji se navodno dogodio jutros u Slobinom stanu.

Jutros oko 5 časova bivši supružnici su se svađali, a zatim i fizički nasrnuli jedno na drugo. Kockareva je navodno bila u alkoholisanom stanju.

Kako prenosi ‘Pink’, Sloba je rekao policiji kada je pozvao da prijavi svoju suprugu, da je ona upala u stan i navodno ga maltretirala. Policija je odmah došla do stana gde je utvrđeno da su se prvo svađali, a zatim potukli. Sloba je na sebi imao ogrebotine, dok se Kija žalila na bol u nozi i imala je crvenilo. Reagovala je i ekipa Hitne pomoći, a u saradnji sa Tužilastvom istražuju se sve okolnosti događaja.

‘Kurir’ piše da je Kija pokušala sebi naneti povrede nožem.

-“Nezvanično saznajemo, Kija je došla jutros u njegov stan kako bi ga pitala da li on nju voli. Pošto je on rekao da ne zna, ona je uzela kuhinjski nož i pokušala sebe da ubode. Radanović je sprečio u toj nameri, a tokom naguravanja sa bivšom dragom, ona mu je nanela ogrebotine. Sloba je pozvao policiju koja je Kockarevu prvo odvela u bolnicu ‘Laza Lazarević’, ali pošto su doktori konstatovali da nije za njih, zadržana je na trežnjenju u policiji”, – piše ‘Kurir’.

PR služba Kije Kockar još nije izašla sa zvaničnim saopštenjem povodom ovih navoda, ali su rekli da će se o celom događaju oglasiti tokom dana.

Sloba je krako prokomentarisao događaj. -“Istina je da je jutros došlo do konflikta i da je sve prijavljeno policiji. Ja se nisam ni sa kim potukao. Posvađali smo se žestoko, ali ništa specijalno. Emotivna kriza. Ne mogu sad više da pričam o tome”, – rekao je Radanović.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!