Radio Bambi

Pre Lune, Sloba je pokušao da prevari Kiju s njom!

Već duže od tri meseca milioni gledalaca rijalitija ‘Zadruga’ svakodnevno prate dešavanja u ljubavnom trouglu koji čine Sloba Radanović, njegova ‘đevojka’ Luna Đogani, ali i njegova još uvek zakonita supruga Kristina Kija Kockar. Kija je više puta isticala da joj je najteži dan u životu bio onaj kada je, neposredno pre operacije koja joj je, takođe, teško pala, u Slobinom telefonu pronašla nešto što ju je dotuklo.

Iako nije želela da otkrije šta je u pitanju, sada je otkriveno da se radi o sms prepiskama koje je Sloba imao sa koleginicom koja se tada takmičila u ‘Pinkovim zvezdama’, a kasnije u ‘Zvezdama Granda’.

Prema svedočenjima Slobinih kolega i koleginica, on se poprilično zagrejao za, tada maloletnu, Lejlu Zahirović.

Na snimanjima je obasipao komplimentima, a čim su razmenili brojeve telefona nastavio je da je muva i šalje provokativne poruke.

-“Znaj da će moje oči biti uprte ka tebi. Imaš preslatku guzu i super telo! Šta me zanima, ja uspem da vidim”, – stajalo je, između ostalog, u Slobinim porukama upućenim Lejli.

-“Svi su provalili da tu nešto postoji s njegove strane, komentarisali smo i mi među sobom. Bilo je čudno što se tako otvoreno nabacuje Lejli i non stop priča o njoj, a najviše o njenoj guzi, a svi smo znali da ima ženu. Što je najgore, i Kiju smo stalno viđali u Šimanovcima, jer ga je bodrila dok se takmičio. Ma, zatreskao se on ozbiljno u Lejlu tad, ali nikako nije uspevao da je osvoji”, – rekao je novinarima jedan od učesnika ‘Pinkovih zvezda’, koji je iz razumljivih razloga insistirao na anonimnosti.

U video prilogu pogledajte kako je Lejla tada izgledala!

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!