Radio Bambi

Pre venčanja potpisali predbračni ugovor!

Bliži se venčanje Filipa Živojinovića, sina proslavljenog sportiste i uspešnog biznismena Bobe Živojinovića. Filipova izabranica, Grandova zvezda Aleksandra Prijović je i više nego uzbuđena kako se bliži datum kada će se svom voljenom zakleti na večnu ljubavi, a poslednje pripreme se privode kraju. Većinu obaveza oko organizacije svega preuzeli su Brena i Boba, kao i mnogobrojne agencije koje su angažovane da sve prođe u najboljem mogućem redu.

Tako će tokom cele ceremnoije i slavlja, poseban akcenat biti stavljen na jako obezbeđenje. Pored video i audio ‘pokrivanja’, prisutno će biti i preko stotinu pripadnika obezbeđenja, pored onih ‘stalnih ljudi’, koji se inače brinu za sigurnost Živojinovića. Goste, koji će doći iz celog sveta, služiće 160 konobara. Jedna od najskupljih stavki će biti iznajmljivanje 120 apartmana za zvanice u jednom od najluksuznijih beogradskih hotela, kao i iznajmljivanje privatnih aviona za prevoz ‘VIP faca’ iz inostranstva.

Hrana će biti nacionalna, tradicionalna, kao i inostrana. Na meniju su između ostalog stari srpski specijalijateti, iz Hrvatske stiže riblji meni, iz Crne Gore morski plodovi, a iz BiH ćevapi. Francuska kuhinja i vina takođe će biti deo menija. Boba i Stefan su nedavno kupili vola od 500 kilograma, koji je simbol dugog i srećnog braka, a koji će se služiti ‘sa ražnja’.

Iz Kine su stigli ukrasni kristali, koji će dati posebnu svečanu notu ovom događaju.

Mladenci će sudbonosno ‘da’ izgvoriti u četvrtak, 21. juna.

Ono što je zanimljivo je da su Prija i Filip sredinom prošle nedelje potpisali predbračni ugovor.

Sadržaj istog naravno nije dostupan javnosti, ali ono što je otkriveno je da je u istom sve detaljno precizirano. Nezvanično, ukoliko bi došlo do kraja ljubavi, Prija će imati prava na imovinu koja bude stečena od dana venčanja, i to samo na onu u koju bude ulagan zajednički novac.

S obzirom na imovinsko/finansijsko stanje Živojinovića, ovakav potez nikoga ne treba da čudi.

Filip je više od mesec dana dolazio u svađe sa svojim ocem zbog njegovog insistiranja na potpisivanju predbračnog ugovora, ali je na kraju pristao. Ubedila ga je njegova buduća supruga, koja je rekla da joj to nije problem i ako Boba to želi, da treba da ga ispoštuju.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!