Radio Bambi

Preminula ćerka Milića Vukašinovića!

Maja Avdibegović (35), ćerka Milića Vukašinovića, bivšeg bubnjara ‘Bijelog dugmeta’ i frontmena ‘Vatrenog poljupca’, izvršila je samoubistvo u sarajevskom naselju Jezero sinoć oko ponoći. -“Milić je van sebe i molim vas da imate razumevanja”, – rekla je Suzana, supruga Milića Vukašinovića.

Popularni roker i njegova supruga su poslednjih nekoliko dana bili u Sarajevu i u Beograd su se vratili kasno sinoć da bi ih rano jutros sačekala užasna vest o tragediji.

Ćerku ‘doktora za rokenrol’ mrtvu je pronašla drugarica koja je odmah pozvala Hitnu pomoć i policiju, ali Maji nije bilo spasa. Prema preliminarnim rezultatima istrage i nakon pregleda, utvrđeno je da je uzrok smrti najverovatnije predoziranje narkoticima ili lekovima.

Inače, Maja je 1. juna ove godine takođe pokušala da izvrši samoubistvo kada je žiletom prerezala vene u kupatilu. Tada je spašena pravovremenom reakcijom ekipe Hitne pomoći iako je bila poprilično iskrvarila. Prevezena je tada na Psihijatrijsku kliniku, gde je bila podvrgnuta određenim tretmanima.

Poznati rok muzičar je Maju dobio u prvom braku sa suprugom Verom. Inače, Maja se dugo godina borila sa zavisnošću od droge, ali bezuspešno. Milić sa Majom nije razgovarao 10 godina, a pomirili su se ove godine u Sarajevu, kada su pomirenje ovekovečili i zajedničkom fotografijom.

Iza Maje su ostala dva sina.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!