Radio Bambi

Preminuo čuveni bubnjar “Slatkog greha”! (Video)

Branislav Mijatović Mija, poznati bubnjar i jedan od osnivača grupe “Slatki greh”, s kojom su nastupali Lepa Brena i Saša Popović, preminuo je danas posle duge i teške bolesti. Povodom iznenadnog odlaska kolege i prijatelja oglasio se i Saša Popović, direktor “Grand produkcije” i nekadašnji šef “Slatkog greha”. 

-“Mija je u ‘Slatki greh’ došao daleke 1977. godine i nastupali smo zajedno sve do 1991. godine. Mnogo toga smo zajedno i prošli, uradili, mnogo toga doživeli. Teško mi je da o njemu govorim u prošlom vremenu, sećam se da sam se ovako osećao i kada nas je napustio Bora. Mija je bio sjajan muzičar i izuzetan čovek, veliki je ovo gubitak za njegovu porodicu, za sve nas koji smo ga voleli i poštovali”, – izjavio je Popović.

Nakon raspada najpopularnijeg benda u Jugoslaviji, Mija je zajedno sa svojim kumom, gitaristom Zoranom iz Zrenjanina, nastavio da radi sa bendom, koji ni u izmenjenom sastavu nije menjao ime.

Pre dve godine “Slatki greh” i Brena zapevali su na velikoj Grandovoj sceni i to je ujedno bilo i Mijino poslednje pojavljivanje na televiziji.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!