Radio Bambi

Pretučena bivša Zadrugarka! (Foto)

Pinkova zvezda i bivša ‘Zadrugarka’, Nadežda Biljić, na svom zvaničnom ‘Instagramu’ je podelila fotografiju na kojoj je vidimo sa modricama i podlivima na licu, a koje joj je naneo, kako onda tvrdi, Tomislav Toma Panić. On je takođe bio učesnik ‘Zadruge’ gde je toliko puta kažnjen da je na kraju morao platiti dug produkciji, jer svi honorari koje je izgubio nisu bili dovoljni da ‘poklope’ kazne koje je imao.

U rijalitiju je često pravio skandale i agresivno se ponašao tokom svojih pijanstava, a nakon trežnjenja se obično nije sećao šta je sve radio prethodne noći.

Pred kamerama je imao seksualne odnose sa više devojaka, između ostalih i sa Nadeždom Biljić. Više puta su raskidali i mirili se, da bi pevačica nedavno u jednoj emisiji otkrila kako su konačno rešili sve nesuglasice i da sada uživaju u svojoj vezi, koja je konačno postala ozbiljna. U istoj emisiji je izjavila i da joj je dečko sugerisao šta da priča i kako da se ponaša na televiziji, te dodala da je konačno u Tomi našla svog princa.

Jutros je Biljićeva šokirala svoje pratioce kada je objavila fotku.

-“Tomislav Panić me je upravo pretukao! Eto toliko o mom princu na belom konju! Danas gasim sve i povlačim se iz svega! Velika ljubav Tomislava Panića. Dokazao je da je muškarčina! Bravo”, – napisala je uz objavljenu fotografiju.

Toma se o nemilom događaju još uvek nije oglašavao.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!