Radio Bambi

Pretučena maloletna sestra Miljane Kulić!

Maloletnu sestru rijaliti zvezde i učesnice ‘Zadruge’ Miljane Kulić, prethodne noći u Nišu je napala nepoznata devojka i tom prilikom joj nanela lake telesne povrede u predelu glave. Ana Kulić (16) je došla na žurku u jedan stan sa dečkom koji ima 20 godina.

On je u jednom trenutku krenuo po cigarete sa drugom, a kada su otključali vrata da izađu iz stana, jedna devojka je uletela unutra i udarila Anu.

Kako prenose portali reči očevidaca, Anu je nepoznata devojka udarila pepeljarom.

-“Vikala je: ‘Ku*vo, šta tražiš ti sa mojim dečkom!?. Oni su se okrenuli i videli da je Ana krvava i da se drži za glavu. Anu je Hitna pomoć odvezla do Kliničkog centra gde je, prema prvim nalazima, utvrđeno da ima lake telesne povrede. Devojku koja je napala Anu odvela je majka taksijem pre dolaska policije” – kažu svedoci.

Protiv devojke koja je napala i udarila Anu Kulić biće podneta adekvatna prijava u skladu sa zakonom.

Ove navode potvrdila je i njena majka Marija Kulić. Ona tvrdi da su Anu napale jedna devojka i njena majka, koje su zajedno upale u stan u kome je Ana bila sa društvom.

-“Očekujem da policija hitno reaguje. Ja sam sinoć htela da se onesvestim kad sam je videla krvavu. Nisam mogla da spavam cele noći, sekiram se što neće moći da ide u školu, a sad je kraj godine. Uskoro ima i takmičenje. Zamislite da majka dovede dete, da uđe u kuću i da i majka viče i vrišti, govori sve i svašta, psuje. Svi su bili zatečeni, niko se nije nadao. Vrata su bila otvorena, sedeli su, slušali muziku. Ja sam kasnije otišla tamo, videla sam pikslu na stolu, krvave peškire od Anine glave. Policija im je rekla da ništa ne sklanjaju dok oni ne dođu. Ovaj dečko kaže da ne zna ništa. Da li je ta njegova bivša, ne znam, verovatno. U Aninom društvu su svi kulturni, svi se bave sportom. Ana se druži sa dobrom decom, nikad se nije dešavalo da je ona u nekom lošem društvu”, – rekla je novinarima uznemirena Marija.

Inače, Miljana ima još jednu sestru, Tijanu, a kako ona izgleda pogledajte na fotografiji ispod teksta.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!