Radio Bambi

Prevario suprugu, pa mu tast polupao BMW! (Video)

Na video snimku koji se munjevito širi društvenim mrežama prikazan je ‘obračun’ tasta i zeta. Naime, kako tvrde mediji u Austriji, video snimak je nastao na jednoj benzinskoj pumpi u Leobersdorfu. Sve je počelo raspravom dvojice muškaraca.

Jedan od njih u ruci drži mobilni telefon, snima drugog i govori mu da razbije automobil. -“Neću ništa razbiti, ti si bolestan, uzmi drugu”, – odgovara mu drugi muškarac.

Nakon nekoliko trenutaka ovaj muškarac se predomislio, otišao je do jednog kombija, uzeo lopatu i njom počeo udarati po parkiranom ‘BMW-u’.

Austrijski mediji pišu da su glavni akteri ovog vandalizma dva državljanina BiH. Događaj navodno snima 23-godišnjak iz BiH koji je prethodno varao svoju suprugu. Njegov tast, odnosno otac od supruge, upravo zbog toga je ‘poludeo’ i rešio da ‘kazni’ zeta. Ipak, nije jasno zašto je zet tražio da tast razbije ‘BMW’ što je ovaj i učinio. Nezvanično, tast je zeta ‘častio’ ovim autom, a kada mu je počeo to prebacivati, ovaj mu je rekao da ga razbije.

Pogledajte video!

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!