Radio Bambi

Prija i Filip otvorili svoj restoran na Dedinju!

Atraktivna Grandovka Aleksandra Prijović i izabranik njenog srca Filip Živojinović sinoć su otvorili vrata svog restorana “Tri tačke” na Dedinju. Dok su dočekivali zvanice bili su sjajno raspoloženi. U ovaj lokal uložili su mnogo vremena, novca i energije i sada je konačno došlo vreme da svima pokažu šta su uradili. Nezvanično saznajemo da je vlasnica restorana Aleksandra, a glavni menadžer Filip.

On je sve realizovao, od enterijera, izbora kuhinje, kuvara i svega što će restoran imati, a Prija  je odlučila da se uopšte ne meša već da samo mesečno dobija određenu svotu  novca od zarade restorana.

Bilo je tu pevača, političara, biznismena, muzičara, profesionalnih šminkera, ali i bliskih prijatelja poznatog para koji nisu poznati javnosti.

Među prvima se pojavio Aco Pejović, koji je došao sa celom porodicom, zatim su stizali redom Dejan Petrović, Filip Miletić, Andreana Čekić, Borkica Borka Mihajlović (Prijina majka), Danijela Vavić i mnogi drugi.

Sve je naravno budnim okom pratila i Lepa Brena. 

Restoran ‘Tri tačke’ od danas je otvoren za sve one koji žele da uživaju u hedonističkom doživljaju.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!