Radio Bambi

Prodajem sina ili ga menjam za metar drva!

Na sajtovima koji se bave oglašavanjem, prodajom, potražnjom, iznajmljivanjem, nudi se sve i svašta, što bi rekli – od igle do lokomotive. Na jednom od najposećenijih takvih sajtova ima i onih koji se često našale (a možda misle i ozbiljno), pa kao ‘artikal’ za prodaju stave i rođeno dete. Jedan, očigledno razočaran otac, iz Zvornika, ‘okačio’ je oglas u kome prodaje sina ili ga menja za metar drva.

Oglas je objavio u kategoriji ‘domaće životinje/konji, cena je ‘po dogovoru’, a može zamena za ‘bukova drva’.

U kratkom opisu otac je naveo da je njegov sin ‘neljebar i neradnik’, a u detaljnom opisu stoji – ‘prodajem sina debila ili poklanjam nekom ko će ga moći izdržavati’.

Ovaj ogorčeni roditelj je dodao još nekoliko ‘sočnih’ reči u opisu svog sina.

-“Spava do podne, ustane, pije kafu, jede, šminka se pola sata i pravi razne frizure. Ispija kafe sa starijim devojkama i tetkicama. Dođe kući, jede, tušira se i ponovo se licka, pa ode uveče. Vrati se uglavnom ujutro oko 5, ofucan kao lovačka kuja, opet jede i legne i tako sve u krug”, – piše u detaljnom opisu.

-“Nije jako naporan jer je retko kod kuće. Mnogo voli da se napije i onda traži batina. Ja bih nadoplatio da ga neko odvede daleko od Zvornika i moje kuće, samo da ga moje oči ne vide”, – piše ogorčeni Zvorničanin.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!