Radio Bambi

Prvi radni dan u fabrici je završen!

U rijalitiju ‘Zadruga’ u toku je ‘specijalna nedelja’ koju je proglasio Velii šef. Prvi radni dan u fabrici je završen. Izabrani Zadrugari-dobrovoljci su od rane zore imali obavezu da ljušte krompir. Na kraju radnog vremena stiglo je pismo Velikog šefa koji je obavestio ukućane da su uradili odličan posao danas, kao i da su zbog dobrog posla svi ‘izabrani’ dobili dnevnice od 800 dinara po radniku.

Ono što je danas mnogima privuklo pažnju je ‘prisnost na poslu’ između Lune i novog Zadrugara Nikole, a ‘ulje na vatru’ dolila je Saška Karan. Njoj je sumnjivo to što je u fabrici Luna sela baš do Nikole.

Čitavu ovu situaciju ispratio je i Sloba, a njegov komentar je izostao. Ipak, očigledno je bilo da mu nije svejedno s obzirom na to da je na glavu stavio kapuljaču, a nije ni reč rekao na ove provokacije.

Inače, od sinoć, kada je Luna izabrana u grupu ‘radnika’, Sloba Radanović je vidno iznerviran. Pogledajte video priloge!

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!