Radio Bambi

Prvo da se oporavim, pa onda u Elitu

Rijaliti zvezda Maja Marinković, pohvalila se rezultatima poslednje estetske korekcije kojoj se podvrgla prošle nedelje. Ona je poželela veću zadnjicu, pa je tu želju i ostvarila, a kako je posle intervencije izjavila novinarima, narednih mesec dana moraće da miruje.

Maja je bila nestrpljiva da pratiocima na društvenim mrežama pokaže novu guzu, pa je samo nekoliko dana posle operacije obukla uske farmerke i ponosno pozirala.

-“Osećam se zaista dobro, s obzirom na to da je to tek sveže. Konačno se završilo sve što je trebalo da se završi, sad sam još pod otokom, ležala sam 48 sati na stomaku. Sve će malo da splasne, sve je to super. Pridržavam se saveta lekara, nije bilo komplikacija. Moraću da mirujem dve nedelje, za mesec dana će biti sve kako treba, imam male bolove. Stavila sam 420 kubika u zadnjicu”, – rekla je Maja kada je izlazila iz bolnice.

Pred početak nove sezone rijaliti programa “Zadruga – Elita 7”, pričalo se da će i ona biti jedna od učesnica. Ipak, njen ulazak je prolongiran.

–”Otom-potom, ne bih sada na tu temu, moram prvo da se oporavim. Želim da mi sve ovo protekne kako treba”, – rekla je Maja.

Inače, operacija povećanja zadnjice koštala je Marinkovićevu više od 4.000 evra, a pre toga je na estetske korekcije potrošila ukupno 30.000 evra.

PODRŽITE NAŠ RAD DOBROVOLjNIM NOVČANIM DONACIJAMA:

PAY PAL >>> KLIK NA LINK OVDE

SMS DONACIJE >>> KLIK NA LINK OVDE

Pridružite nam se i na Viberu. Pozovite i vaše kontakte sa Vibera da nam se pridruže.
RADIO BAMBI – VIBER GRUPA

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!